معرفی کتاب پوپو کوتالی اثر دن سانتات مترجم آناهیتا حضرتی کیاوندانی کتابکودک۷ تا ۹ سال پوپو کوتالی دن سانتات و 2 نفر دیگر 3.5 11 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 21 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786008347880 تعداد صفحات 40 تاریخ انتشار 1397/10/11 توضیحات خیلی دنبال تو گشتم دنبال دوست خیالی من دلم می خواد بذارم اسمتو پوپو کوتالی ادبیات آمریکا ادبیات داستانی ادبیات کودک و نوجوان جایزه ی مدال کلدکات داستان فانتزی دهه 2010 میلادی کتاب مصور کتاب کودک یادداشتها محبوبترین جدیدترین لاکپشت سبز 1402/2/30 داستان: یه رویای بی نام و نشون توی دنیای خودش هست و منتظر یه بچه برای اینکه باهم دوست بشن،اما بچه اون نمی آید. تصمیم می گیره خودش به شهر آدما بره و بچه ای که قراره باهاش دوست بشه رو پیدا کنه. وقتی به شهر آدم ها می رسه با حال و هوای سیاه و سفید شهر مواجه می شه و کمی میترسه،بعد پارکی رو پیدا می کنه و می بینه خیلی از بچه ها خودشون رویا دارن،بعد از ناامیدی و نشستن روی شاخه درخت بچه خودش رو پیدا می کنه و اون بچه برای این رویا اسم(پوپو کوتالی) رو انتخاب می کنه. نظر: فرم کار داستان منظوم هست،تصاویر پویا و جذابی داره و موضوع اون هم جالبه. 0 3 سقا علمدار 1402/1/13 تصویر ها و ایده ی کلیش خیلی قشنگ بود. ولی قصه ش چیز خاص و جذابی نداشت. صرفا یک خیال کوچولو که میخواست بره پیش یه بچه و باهاش دوست بشه 0 0 میم صالحی فر 1402/4/21 داستان یک خیال! با زبان شعر که این شعر بودن خیلی به قصه امده. خیال کوچولوی ما منتظره تا بچه ای خیال کنه و مال اون بشه، اما وقتی خبری نمیشه، خودش راه میوفته تا برای خودش صاحب و دوستی پیدا کنه. https://taaghche.com/book/85657 0 0 زهرا توکلی 1402/7/25 کتابی دربارهٔ موجودی خیالی که دلش میخواهد یک بچه از دنیای واقعی او را به عنوان دوست خود انتخاب کند اما هر چه منتظر میماند کسی او را به دنیای واقعی فرا نمیخواند. پس خودش دست به کار میشود و به دنیای واقعی میرود تا دوستی پیدا کند و بالاخره هم موفق میشود. مترجم محترم سعی کرده ترجمه را منظوم درآورد که به نظرم چندان موفق نبوده. مناسب گروه سنی بالای پنج سال. 3 8