معرفی کتاب که این طور! اثر کلر ژوبرت کتابعمومیادیان و الهیاتدین و زندگی که این طور! کلر ژوبرت و 1 نفر دیگر 4.4 20 نفر | 6 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 38 خواهم خواند 5 خرید از کتابفروشیها ناشر انتشارات به نشر شابک 9789640223741 تعداد صفحات 14 تاریخ انتشار 1398/11/16 توضیحات کتاب که این طور!، نویسنده کلر ژوبرت. ادبیات ایران ادبیات داستانی ادبیات کودک و نوجوان داستان دینی داستان فانتزی کتاب مصور کتاب کودک لیستهای مرتبط به که این طور! مریم علویان 5 روز پیش خواندهشدههای ۱۴۰۴ 14 کتاب کتابهایی که در ۱۴۰۴ خواندهام👌 0 3 کیمیا رستمی 1403/8/25 کتابهایی دربارهی پذیرش هویت خود 5 کتاب مجموعهای از کتابهای کودک که مسئله محوریشان، موضوع هویت است و به پذیرفتن هویت خود و شناخت نقاط قوت و ضعف میپردازند. لیست به مرور تکمیل میشود ... 0 0 حانیه وحیدزاده 1402/11/8 معرفی برخی از آثار کلر ژوبرت 49 کتاب کلر ژوبرت (Claire Jobert) نویسنده و تصویرگر، در ماه مه 1961 در پاریس به دنیا آمد. وی در یک خانواده مسیحی بزرگ شد. او در نوزده سالگی به اسلام گروید و هنگام ازدواج به ایران مهاجرت کرد. کلر ژوبرت دارای مدرک لیسانس در علوم آموزشی است. او خودش داستان هایش را تصویر می کشد. با نگاهی گذرا به آثار او، می توانید به راحتی مشغله های او را با موضوعاتی چون ایمان و دین، هویت، روابط کودکان با محیط اطراف خود و غیره درک کنید. بیشتر آثار این نویسنده برای کودکان در سنین ابتدایی است. در این لیست کتاب هایی که از ایشان خوانده ام می گذارم. تا شما هم با آثار این نویسنده توانا بیشتر آشنا بشوید 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زینب الاعلی 1402/10/28 سلام من واقعا کتاب های خانم کلر ژوبرت را دوست دارم ودوست دارم یک روز مثل خانم کلر ژوبرت باشم انشا ا... با تشکر 🌷خدانگهدار 0 1 سقا علمدار 1402/1/13 قشنگ بود. قصه ی یک گل سرخ مغرور و خودبرتر بین که فکر میکنه فقط خودش مهمه و بقیه اهمیتی ندارند و بعد متوجه میشه که هرکس حتی کرم خاکی هم کارهای مهمی انجام میده که گل سرخ بدون اون کارها نمیتونه زنده بمونه. «یک داستان تخیلی با مفهوم قرآنی؛ که این طور!» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/75611 0 0 فاطمه کریمی 1403/10/8 اندر حکایت موجودیت کرم به انضمام خود برتر پنداری 0 1 ماه نگار 1402/12/28 چقدر این داستان برابم دوست داشتنی بود! داستان گل سرخ مغرور و کرم خاکی ای که نمیدانست کار و ماموریتش در باغچه چیست! .🌹🌹🌹 داستانی تاثیرگذار دربارهی اینکه هر کسی در این دنیا کار و ماموریتی دارد! 0 0 میم صالحی فر 1403/3/19 کتاب در مورد گل مغروری است که به اطرافیانش میگوید، فقط هرکس که برای من فایدهای دارد اینجا بماند و باقی بروند. کرم هم که فایدهای در خود نمیبیند از آنجا میرود. کمی بعد اما گل حال بدی پیدا میکند و .... 0 2 زهرا عشقی مُعز 1402/9/11 هرکس نقشی داره ، هرچند کوچیک و نبودش مشکل ساز میشه. خداوند هیچ مخلوقی رو بیهوده نیافریده. کتاب خوبی بود ، اما نسبت به کارهای دیگه خانم ژوبرت چندان قوی و عالی و جذاب نبود. معمولی و خوب. 0 1