معرفی کتاب آقای هزارپا و کفاش اثر سامگیس زندی کتابعمومیداستانایران آقای هزارپا و کفاش سامگیس زندی و 2 نفر دیگر 3.3 13 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 22 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9786000101466 تعداد صفحات 28 تاریخ انتشار 1399/4/28 توضیحات کتاب آقای هزارپا و کفاش، تصویرگر امیر خجسته. ادبیات ایران ادبیات داستانی ادبیات کودک و نوجوان داستان حیوانات گروه سنی مثبت 4 کتاب مصور کتاب کودک لیستهای مرتبط به آقای هزارپا و کفاش مریم علویان 1403/5/9 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۴)✅️ 100 کتاب کتابهایی که در سال ۱۴۰۳ خواندهام👌 0 4 زینب سادات رضازاده 1402/12/5 لیست آموزش و درک مفهوم اعداد سه رقمی به کودکان 4 کتاب برای آموزش اعداد سه رقمی حتما باید بچهها ابتدا آن را در زندگی خودشان درک کنند، مثلاً صد قدم ما تا کجا میشود، صد تا قاشق چند تا میشود، صد تا لگو چه برجی را میسازد. این کتابها کمک میکنند تا بچهها بیشتر آن را درک کنند و مفهوم عینی تری برای آنها باشد. کتاب اگر... در لیست هستند اما پیدا نمیکنم. 0 4 عبدالله گیوه چی 1402/6/2 مهارت دوستی (دوست یابی) 21 کتاب داستانهایی در مورد روشهای درست یا نادرست دوستیابی و دوست داشتنِ صحیح 0 6 یادداشتها محبوبترین جدیدترین ام سلمان 1400/8/16 این کتاب جزء کتاب هاییه که من خودم خوندم و دوستش داشتم و کلی باهاش خندیدم، اما هنوز برای نرگس خیلی زوده. داستان یک هزارپاست که دنبال عروسه و هر بار یک ایراد الکی می گیره :) هم برای سال های ابتدایی دبستان مناسبه و هم برای آقایان ایرادگیر در شرف ازدواج =) به علاوه، خیلی روشن و واضح اهمیت ازدواج با هم کفو رو نشون می ده. جدی! میگن منکر آتش رو باید سوزوند، به کسی هم که رفتار کودکانه از خودش نشون می ده، کتاب کودک بدین بخونه! 0 1 معصومه توکلی 1402/1/30 بامزه بود. به درد یاد دادن شمارش و شاید هم طبقهبندی جانوران میخورد. 0 0 الهه عباسپور 1403/6/15 خوشمزهست:) تصاویرش یه مقدار شلوغه، گمونم بچهها توش سردرگم بشن. خوشآبورنگه. و مفهوم رو با طنز خوبی رسونده، اما گمون نکنم برای خردسالان و کلا پیش از ابتدایی، مفهوم محوری خیلی واضح باشه. 0 5 مریم علویان 1403/6/3 بعد از مدتها یک کتاب امیدوارکننده از کانون خواندم! کتاب جالبی که میشود برای هر مخاطب در هر سنی آن را خواند. برای کوچکترها میشود با تصاویرش داستان ساخت، میشود درمورد عددها و جفتها یا انواع حیوانات و شکل زندگیشان به کودک توضیح داد و برای مخاطب بزرگتر داستان ساده و دلچسبی است درمورد《کفویت》و کاملکنندهی خوبی برای شعر《کبوتر با کبوتر، باز با باز، کند همجنس با همجنس پرواز》 0 0