معرفی کتاب ما چند نفر (مجموعه داستان کوتاه) اثر مینو رضایی ما چند نفر (مجموعه داستان کوتاه) مینو رضایی و 1 نفر دیگر 4.2 5 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 7 ناشر یارمند شابک 9786227459869 تعداد صفحات 156 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب ما چند نفر (مجموعه داستان کوتاه)، ویراستار مرضیه رضایی. لیستهای مرتبط به ما چند نفر (مجموعه داستان کوتاه) مصطفا جواهری 1402/1/4 کتابهایی که سال ۰۱، میهمانشان بودم! 71 کتاب تصمیم داشتم سال ۱۴۰۱، ۷۵ کتاب بخوانم. نشد. ۷۲ تا خواندم. تا ببینیم امسال چه میشود. 0 36 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مصطفا جواهری 1401/2/27 مجموعهٔ ۹ داستان کوتاه که اگر از یکیش صرفه نظر کنیم، چهارتایش دلنشین و چهارتای دیگر ناب و درجهیکند. گمان میکنم بیشترین ضربه به زنانگی زنان را، برخی از همجنسانِ خودشان زدهاند و این مجموعه داستان، از حیث اینکه در نقطهٔ مقابل این جریان قرار میگیره، خواندنیتر هم شده. هر نه داستان، جهانی زنانه دارند با مختصاتی درست و حسابشده. اگر مرد هستید خیلی توصیه میکنم که بخوانید. اگر هم زن هستید، بیشتر! به عنوان یک کادو برای خانمها هم میتونه گزینهٔ خوبی باشه :) بین بهترین مجموعه داستانکوتاههای ایرانی بود که تا الان خواندهام. پر تعلیق، کوبنده، عمیق و آرام. و کاش خانم رضایی، بیشتر بنویسند. و کاش نشر صاد، همتش را بیشتر و بیشتر کند! 1 16 امیرحسین ملکی 1403/4/3 یک مجموعه داستان خوب و روان و البته زنانه! 0 0 مجید اسطیری 1402/12/17 یک مجموعه داستان عالی با داستانهای حساب شده، پخته، بدیع ودرگیر کننده. احتمالا من یکی از اولین شنوندگان و منتقدان تمام داستانهای این مجموعه بوده ام و خاطرم هست از اولین داستانی که از مینو رضایی خواندم به قدرت قلم و توانایی قصه گویی و شفافیت تصویرپردازی اش غبطه خوردم. بسیار بسیار توصیه میکنم به همه مخاطبان جدی داستان 0 1