دختر آفتاب و دیو سیاه دختر آفتاب و دیو سیاه محمدحسین محمدی و 1 نفر دیگر 4.3 6 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 9 خواهم خواند 0 ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9789644324840 تعداد صفحات 40 تاریخ انتشار 1398/12/13 توضیحات کتاب دختر آفتاب و دیو سیاه، نویسنده محمدحسین محمدی. لیستهای مرتبط به دختر آفتاب و دیو سیاه جامیوگر(گربه ماهی سابق) دلنشین 🐋 29 کتاب کتابهایی که آرام و دلنشین بودن ،اسمشون رو کتاب های آبی گذاشتم. 🫂 کتابهای آبی تو چی هستن؟🗨 11 120 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین زینب ایمان طلب 1402/5/29 داستانی خوب از همزبان و خونشریک برادر افغانستانی مان درباره مبارزه با ظلم و تلاش برای راندن سیاهی و تاریکی برای بچههای بالای هشت سال 0 0 عطیه عیاردولابی 1403/5/24 افسانههای قدیمی یا شبهقدیمی همیشه جذابن مخصوصا اونا که دیو و سیاهی دارن و یکی باید باهاش بجنگه و شیشه عمرش رو بشکنه. این داستان قدمت نداره اما تو همون سبک و سیاقه. فقط هشدار بدم مثل افسانههای پریان برادران گریم پایان خوش نداره. اینم میدونم اون داستانهای برادران گریم که ماها خوندیم اکثرا دستکاری شده تا پایانش خوب و خوش بشه. 0 1 میم صالحی فر 1402/4/21 دیوسیاهی در کوهستان زندگی می کند که همه را دشمن خود می داند و آفتاب را تنها برای خود می خواهد. به همین خاطر روزها با دستانش جلوی خورشید را می گیرد. شهری در نزدیکی آن کوهستان وجود است که به همین خاطر مردمش روشنایی روز را ندیدهاند و همه جاش سرد و یخبندان است و هیچ درخت و سبزه و پرنده ای درش دیده نمیشود. با گذشت سالیان دراز، مردم هم کاملا آفتاب و موهبت هایش را فراموش کردهاند و از آن فقط در قصه های مادربزرگ ها یاد می کنند. این قصه ها از تولد دختری که می تواند شیشه عمر دیو سیاه را بشکند و آفتاب را از دست دیو آزاد کند هم چیزهایی می گفتند. تا اینکه در اون شهر دختری با موهای طلایی به دنیا میآید و مردم امید دارند که این دختر، همان دختر نابود کننده دیو سیاه است. اما کسی نمی داند که به چه نحو و چه زمانی باید این کار انجام شود تا اینکه... https://taaghche.com/book/69272 0 0 هاجر نوروزی 1403/5/28 افسانه امیدبخشی بود. من عاشق گل آفتابگردون هستم 🌻 و با خوندن این افسانه علاقه ام به این گل چندین برابر شد ❤️🌻❤️ 0 1 جامیوگر(گربه ماهی سابق) 1402/11/21 ولی قرار نبود یه کتاب با مخاطب کودکان،انقدر قشنگ و دلنشین باشه😭🐥 0 4