معرفی کتاب شیاطین؛ مرد محروز اثر پیتروی. برت مترجم فاطمه سعیدی

شیاطین؛ مرد محروز

شیاطین؛ مرد محروز

پیتروی. برت و 1 نفر دیگر
4.2
13 نفر |
8 یادداشت
جلد 1

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

15

خواهم خواند

17

شابک
9786001826146
تعداد صفحات
624
تاریخ انتشار
1399/3/10

توضیحات

        پس از غروب خورشید و با تاریک شدن هوا، دوزخی ها برمی خیزند ــ شیاطینی با قدرت هایی ماورائی که نفرت از انسان ها در وجودشان زبانه می کشد. صدها سال است که شیاطین، شب را آکنده از وحشت کرده اند و آهسته آهسته انسان ها را که پناهگاهی جز حصار امن حرزها ندارند، شکار می کنند. حرزها، علامت ها و طلسم هایی قدرتمند هستند که ریشه در افسانه ها دارند و دیوار حفاظتی آن ها به طرز وحشتناکی شکننده است؛ اما همیشه همین گونه نبوده است. زمانی مردان و زنانی بوده اند که در نبردی پایاپای با دوزخی ها می جنگیدند، اما آن روزها سپری شده است. دوزخی ها هر شب قدرتمندتر از شب قبل می شوند، در حالی که تعداد انسان ها در اثر حملات بی امان آن ها کاهش می یابد. حال که امید به آینده رو به رنگ باختن است، سه بازمانده ی جوان از حملات وحشیانه ی شیاطین، قدم از امنیت متزلزل حرزها بیرون می گذارند و خطر را به جان می خرند تا نومیدانه رازهای گذشته را دریابند...«بازماندگان حملات شیاطین خیلی زنده نمی       ‍        ماندند... گفته می       ‍        شد هیچ       ‍        کس واقعاً از یک حمله جان سالم به در نمی       ‍        برد، مگر این که یک سال و یک روز گذشته باشد.»
      

لیست‌های مرتبط به شیاطین؛ مرد محروز

یادداشت‌ها

محدثه ز

محدثه ز

1404/4/11

          دچار حس خلا بعد از تموم شدن یه کتاب دل‌چسب شدم،
تو این یک هفته به‌اندازه چیزی حدود ۲۰ سال با آرلن و لیشا و راجر زندگی کردم.
فعلا ۵ستاره میدم تا بیام نظراتم رو بگم.
*********
 آرلن آهی کشید و گفت: "قبلا آره. الان دیگه نمی‌دونم چی رو باور کنم."

کاب گفت: "به بزرگسالی خوش اومدی. همه‌ی بچه‌ها بالاخره یه روز می‌فهمن که بزرگ‌ترها می‌تونن ضعیف باشن و مثل هرکسی اشتباه کنن. بعد از اون روز، تو هم یه بزرگسالی، چه خوشت بیاد، چه نیاد."


• نوشتن از این کتاب برام کمی سخته، چون قلبم پس از پایان این کتاب پر از شادی، حس غرور و زیبایی ذات انسان‌های خوب و فداکار شده و من نمی‌دونم چطوری باید همه این‌ها رو در قالب کلمات بیان کنم.

مرد محروز روایتی از ۲۰ سال زندگی ۳ شخصیت اصلی‌ کتابه و من به‌عنوان خواننده باهاشون بزرگ شدم، شخصیت‌هایی از مکان‌هایی متفاوت و دیدگاه‌ها و سرگذشت‌های متفاوت اما هدفی مشترک: نجات انسان‌ها
آدم‌هایی که نمی‌خواهند سرنوشت رو بپذیرند و تسلیمش شن و درست همون‌جایی که باید بهم می‌رسند تا منجی بشن.

داستان دنیایی که شب‌ها شیاطین باد و آتش و سنگ و چوب و... از دوزخ بیرون میان تا انسان‌ها رو شکار کنند.
(به نظرم توضیح پشت جلد خیلی خوب و جامع و کافیه)

سیر روایت کتاب رو خیلی دوست داشتم، فکر می‌کنم کتاب در زمره فانتزی‌های شهری هم دسته‌بندی شه. (در واقع فانتزی حماسیه) اوایل کتاب که به کودکی شخصیت‌ها و توضیح کلیات می‌پردازه، خبری جنگ و اتفاقات هیجان انگیز نیست اما شیوه روایی بسیار جذابی داره و توصیفات بسی زنده و قابل لمسه. از بین سه شخصیت کتاب آرلن و لیشا رو بیشتر دوست داشتم، ولی خب چه کنیم که وجود راجر هم لازمه و سرگذشت خاص خودش رو داره.

پایان کتاب هم خیلی مورد علاقه‌م بود! من در حالیکه که با چشمان قلبی و آخی گویان در قلب داشتم می‌خوندم، صفحه رو برگردوندم تا چند جمله پایانی رو بخونم، و همراه با این برگردوندن صفحه نویسنده هم ورق رو بر‌می‌گردونه و خواننده رو با این حس که "لعنتی! من همین الان باید برم سراغ جلد دوم" رها می‌کنه... (حقیقتا اگه پروسه چاپ طول بکشه احتمالا برم زبان اصلی‌شو بخونم. و خب ترجمه خوب بود)

پ.ن۱: این جلد مقدمه مجموعه‌س و همه چیز از جلد دوم شروع میشه.
پ.ن۲: دوست داشتم بیشتر در مورد چگونگی مرد محروز شدن اون عزیز هم بدونم، کاش تو جلدای بعدی در موردش گفته باشه. حدود ۲۰۰ صفحه آخر یکم ریتم تند شد به‌نظرم.

×من نه ویچر رو خوندم نه دیابلو اما میگن کسانی که این مجموعه‌ها رو خوندن این کتابم بخونن.
        

0

          من با خواندن کتاب مرد محروز فهمیدم، فمنیست‌های مرد! تا درون رمان فانتزی نفوذ کردند! قصه خوبی داره، سیستم جادوییش هم جالبه ولی توش شما هیچ مرد خوبی پیدا نمی‌کنی! این بده! همه مردهای داستان، حتی قهرمان اصلی کتاب، یک ایراد بزرگ دارند! چه خبره!؟
خب از حرف‌های محتوایی بگذریم و بریم سراغ فرم. مرد محروز، صرفا داستان من محروز نیست. قصه لیشا و راجر هم هست. بماند که در جلدهای بعدی قصه آدمهای دیگر هم وارد می‌شود! قهرمان داستان ما، آرلن، پسری است که به‌خاطر قتل مادرش توسط شیطان‌های دوزخی و بی‌عرضگی و ترسو بودن پدرش تصمیم می‌گیره قدرت حرزها را به دست بیاورد و قاصد دوک پیچک می‌شود و این سرآغاز ماجرهای اوست. این وسط با راجر هم آشنا می‌شود و کم‌کم پای دختری به نام لیشا هم به این وسط کشیده می‌شود. حالا اینکه این سه نفر بالاخره در کجا بهم می‌رسند و مهمتر از همه اصلا منجی کی هست، باید در خود رمان بخوانید!
کتاب مرد محروز، اولین جلد از مجموعه شیاطین است و سه جلد دیگر هم دارد. دیگر چه چیزی است که نگفتم؟ آها! اولش یک ذره کنده و ممکنه خسته بشید اما تحمل کنید، خیلی زود به جاهای هیجان‌انگیزش هم می‌رسید!
        

20

مبینا

مبینا

1403/7/12

          خلاصه کتاب شبیه نبرد با شیاطین  دارن شان بود منم به دلیل علاقه ام به این مجموعه کتابو شروع کردم ولی متاسفانه نتونست انتظاراتمو برآورده کنه
داستان تا صفحه ۴۰۰ عملاً هیچ چیزی برای گفتن نداشت به نظرم خیلی روی دوران کودکی شخصیتا تمرکز کرده بود و دوران بزرگسالیشونو خیلی سریع و کوتاه و بدون جزئیات گفته بود فضا سازی کتاب ابتدایی بود ( اسپویل : نویسنده برای توصیف شیاطین داخل کتابش رسماً از دایناسورا استفاده کرده بود و هیچ تنوع و خلاقیتی نشون نداده بود . توی نبرد با شیاطین هرشیطان یک صورت داشت و شما شیاطین تکراری نمیدید با وجود اینکه تعداد شیاطین داخلش بیشتر بود ) آثار فمنیست کاملا توی کتاب مشهود بود جوری که موقع خوندن قسمت هایی که مربوط به شخصیت اصلی زن کتاب بود کفرتون در میومد 😣
شخصیت زن کتاب همیشه در حال توجیه خودش بود و اصلا روند پیش رفتی توی شخصیتش دیده نمیشد 
نمادای ضداسلامی ام کاملا توی کتاب پیدا بود که مهمترین نماد زن ستیزی کتاب محسوب میشدن
امیدوارم جلد دوم فضاسازی و شخصیت سازی بهتری داشته باشه 🚶🏻‍♀️
        

20

مُحیصا

مُحیصا

1403/5/13

          بعضی از کتاب ها شخصیت پردازی قوی دارن بعضی های دیگه دنیاپردازی قوی. به قدری قوی که موقع خوندنشون ممکنه گاهی اوقات روند کند داستان رو فراموش کنید و مجذوب دنیاپردازی و‌ سیر تکاملی یا حتی سقوط شخصیت ها بشید. اما مرد محروز مجموعه ای از تمام این ها بود .ترکیبی دلنشین از یه دنیاپردازی خوب، شخصیت پردازی بهتر و روندی جذاب و هیجان انگیز.
با اینکه جلد اول رو دوست داشتم و انصافا هم داستان قوی داشت اما احساس می کنم صرفا مقدمه ی داستان اصلی مجموعه بود. سوالاتی که در فصل پایانی کتاب نویسنده در ذهن مخاطب ایجاد می کنه پایه و اساسی خواهد بود برای خوندن جلد های بعدی.
دنیاپردازی کتاب از نظرم جالب بود. استفاده منطقی و معقول نویسنده از جادو، شیاطین و... باعث ارتباط بیشتر من با دنیاپردازی شد. چیزی که این کتاب رو برای من متمایز می کرد با بقیه ی آثار  فانتزی حضور مردم و جامعه در اتفاقات کلیدی و تاثیر گذار در  داستان بود. مثلا: نمیدونم شما هم این مسئله رو در یه سری از  کتاب های فانتزی دیدید یا نه که مردم نقش هویج رو ایفا می کنن و تاثیری در روند داستان ندارند، تمرکز روی شخصیت های اصلی هست که مثل قهرمان ظاهر میشن و بار همه ی کمی و کاستی ها رو به دوش می کشن و موفق میشن!://
یه معرفی در مورد این کتاب دیدم که می گفت:« این کتاب فضای خاورمیانه ای داره.» خب باید بگم بله ولی نه همه ی قسمت های اون. مثلا یه شهر(یا منطقه) در این کتاب هست به اسم کرازیا که وقتی توصیفات مربوط به این منطقه و مردم اون رو می خونید به شدت به شدددتتتت وایب کشورهای عربی رو داره. یعنی زن ها حجاب دارن ، اون جایی که زندگی می کنن بیابونه، در ساختمون های گنبد دار زندگی میکنن و... با اینکه اتفاقات مهم و تعیین کننده ای از داستان هم در اون منطقه اتفاق می افته با این حال کتاب تماما فضای خاورمیانه ای نداره.
مورد دیگه ای که تو این کتاب دوست داشتم( ولی خب این مورد سلیقه ایه ) تعادل مناسب بین توصیفات و دیالوگ ها بود. راستش من همیشه از اینکه چندین صفحه متوالی و پر از توصیفات و بدون دیالوگ رو بخونم خسته میشم . اما این کتاب از این لحاظ خیلی خوب بود. لا به لای توصیفات و دنیاپردازی شاهد دیالوگ های جالبی بین کاراکترها بودم که در حال صحبت با هم دیگه همزمان خط داستانی هم پیش می رفت. ( اگه بگم سهم قابل توجهی از علاقه م به این کتاب به این خاطره دروغ نگفتم!😅)
اون یه امتیاز هم که کم کردم به خاطر حفره های موجود در دنیا پردازی کتاب و رابطه بین دو تا شخصیت بود که در اواخر کتاب خیلی بی منطق و یهویی بوجود اومد و کلی زد توی ذوق من:(( 
پ.ن: در کل کتاب خوبی بود و از خوندنش لذت بردم و بی صبرانه منتظر جلد دومم.(امیدوارم امروز از پست بیاد 🥺💔)

        

69