نیکۆلا چکۆل کودک نیکۆلا چکۆل ڕێنە گۆسینی و 2 نفر دیگر 4.4 33 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 54 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر مانگ شابک 9786007748763 تعداد صفحات 138 تاریخ انتشار 1401/6/6 نسخههای دیگر نشر هرمس نشر هرمس نشر سیاه سفید نشر شینلام نشر قطره توضیحات ئهم کتێبه چیرۆکێکه بۆ تازهلاوان. ادبیات نوجوان ادبیات کردی ادبیات داستانی پستهای مرتبط به نیکۆلا چکۆل بهخوان کتابهایی برای هدیه دادن به بچهها 6 20 یادداشتها محبوبترین جدید ترین پرستویِ کتابِ کودک و نوجوان 1400/12/29 کودکی ده ساله بودم که در کتابخانهی دبستان به این کتاب برخودم، و آه که چه کتاب هیجانانگیزی! نیکولا تمام هیجانهایی را که در زندگیام انتظار میکشیدم تجربه میکرد، پررنگترین آنها سفر برای گذراندن تعطیلات کنار دریا بود. من دریا را ندیده بودم تا آن زمان اما اولین بار تخیلم مرا همراه با نیکولا پ خانوادهاش برد تا دریاکنار:) شیطنتها و تجربههای شیرین نیکولا به گونهای تعریف شده که هیچوقت منقضی نمیشوند، آدمی دوست دارد باز، بارها و بارها کتاب را ورق بزند و این پسر کوچک با این چشمهایی که مثل دو خط عمودی کوچولوو سرخوشند را دنبال کند. قصههای نیکولا از آن دسته قصههایی بود که کودکی ساکت من را رنگ میبخشید و با او خوشحالتر بودم. گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال. 0 5 رعنا حشمتی 1400/11/7 من به خودم افتخار میکنم که خوندم اینو بالاخره :دی :))))) اصلنم مهم نیست که باید خیلی وقت پیش میخوندمش! خیلی کیف داد واقعا :> ممنونم از تمام دست اندر کاران (مخصوصا بشری) و تمام پیشنهاد دهندگان :دی 0 3 آیدین ضیایی 1402/7/3 بسیار دوستش دارم... 0 2 Sh M 1400/11/8 من هر چند وقت یه بار که کتابخونهم رو مرتب میکنم یه دور از اول کتابای موردعلاقهم رو میخونم یا یه نگاهی بهشون میندازم، نیکولاها همیشه منو گیر میندازن طوری که بعد از چند ساعت به خودم میام و میبینم وسط یه اتاق شلوغ نشستم و دور و برم پر از کتابه و هنوز هیچ کاری نکردم :)) فکر نکنم هیچوقت سیر بشم از خوندن این مجموعه 0 0