معرفی کتاب حیواندرون اثر لاسلو کراسناهورکایی مترجم نیکزاد نورپناه کتابعمومیداستان حیواندرون لاسلو کراسناهورکایی و 2 نفر دیگر 5.0 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 3 خواهم خواند 2 ناشر نظر شابک 9786001523205 تعداد صفحات 46 تاریخ انتشار 1399/11/25 توضیحات کتاب حیواندرون، تصویرگر مکس نویمان. بریدۀ کتابهای مرتبط به حیواندرون کوروش محسنی 1403/3/4 حیواندرون لاسلو کراسناهورکایی 5.0 1 صفحۀ 26 من تنهایم، بی نهایت تنها، فوق العاده تنها، جوری که در حقیقت به جز من هیچ کسی وجود ندارد... 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زینب 1401/2/19 از آثارِ کوتاهِ نویسندهی مجار. حیواندرون نوشتهای انتزاعی حاملِ رنج، اضطراب و ملالِ انسانِ مدرن است(انتزاع، اضطراب را منتقل میکند و شاید بیراه نباشد اگر بگوییم از این روست که اضطرابِ انسانِ مدرن انتزاعیست) دوستش داشتم. 1 7 سَمی 1404/4/8 تو ارباب منی، من درونت هستم، به همین سادگی، درونت، تو که اینجا ایستادهای، دستانت را پشتت قلاب کردهای، کمی به جلو متمایل شدهای و با دقت نگاه میکنی، ولی واقعا فکر میکنی کجا هستی؟ توی یک باغ وحش؟ یک دشت پر از شکوفه؟ توی یک باغ؟ خب، نه، نه،نه توی باغ وحش هستی و نه دشنی پر از شکوفه و نه در یک باغ بلکه درون خودت هستی، تو کاملا تنها هستی، آنجایی که بین من و تو هیچگونه فاصلهای نیست، چون که من آن بیرون نیستم، بلکه اینجا هستم، من همیشه درونت بودم .... کتاب شامل چهارده متن کوتاه با جملههایی بلند به اندازهی یک صفحه؛ ار دنیای درون است ... دنیای درون من و تو که میخواهد مانند یک حیوان بیرون بجهد، آسیب ببیند و آسیب برساند؛ غذا میخواهد و به تنهایی خود آگاه است... ظاهرا نویسنده ایده کتاب را از تصویر حیوانی در یک نقاشی الهام گرفته است. داستان حیوانی ترسناک در یک نقاشی با تم انتزاعی 0 0