تکامل اجتماعی انسان تکامل اجتماعی انسان مرتضی مطهری 4.3 9 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 22 خواهم خواند 4 ناشر صدرا شابک 0000000102764 تعداد صفحات 220 تاریخ انتشار 1365/1/1 نسخههای دیگر نمایش همه نشر حزب جمهوری اسلامی نشر صدرا نشر صدرا نشر صدرا نشر صدرا نشر صدرا نشر صدرا نشر صدرا نشر صدرا نشر صدرا توضیحات کتاب تکامل اجتماعی انسان، نویسنده مرتضی مطهری. یادداشتها محبوبترین جدید ترین نیایش بهرامی 1402/2/28 تکامل. [ ت َ م ُ ] ( ع مص ) تمام شدن. خیلی از مطالبی که به ظاهر واضح و بدیهی و بی نیاز از تعریف میآید، ولی وقتی انسان میخواهد تعریف کند میبیند چقدر دشوار است دچار مشکلات میشود. تکامل رخ میدهد؟ یعنی اینکه باید بایستیم تا تکامل رخ دهد یا این باید رخ داده شود؟ یعنی ما تکامل بیافرینیم... اینکه تکامل پیشرفت است یا پیشروی. نقص هم در برابر کمال است و هم در برابر تمام. اما کمال با تمام یکی نیست. در دل کمال تعالی خوابیده است... تکامل اجتماعی، تعالی اجتماعی است نه صرف پیشرفت و پیشروی. این کتاب قبل تر ضمیمه کتاب دیگری از استاد به نام نبرد حق و باطل بوده است که حالا برای بهتر ادا شدن حق مطلب و استفاده راحت تر جدا و از قضا در قطع جیبی چاپ شده است. چیزی که به چشم خوش میآمد ترجمه کامل همه آیات در پاورقی بود، مطلبی که در برخی از کتاب های استاد یا آورده نشده یا ناقص است. اندیشه های مطهری عزیز... من پرسش و پاسخ های آخر کتاب را بسیار دوست دارم. 0 19 عسل پورمشعل 1403/2/17 با هر کتابی که از شهید میخونم عمیقاً احساس میکنم در دیگه ای به روم باز شده قلم شهید قلمیست جاودان با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 3 ایمان تجملیان 1402/2/12 تکامل اجتماعی انسان در تاریخ شهید مطهری را خواندم. در سطح دو طلیعه حکمت اطلاعاتی مفید در مورد مکتب اگزیستانسیالیست و مارکسیست ها به من اضافه شد. بد نیست اگر دوباره آن را بخوانم مفهوم تکامل و فرق آن با پیشرفت هم جالب بود انسان امروز آیا از نظر اندیشه و فکر به نسبت انسان دیروز تکامل پیدا کرده است؟ #خواندم #1402 0 2