معرفی کتاب ارج نامه انسان اثر موسی صدر ارج نامه انسان موسی صدر و 1 نفر دیگر 3.8 5 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 11 خواهم خواند 5 ناشر شرکت چاپ و نشر بین الملل شابک 9789643048082 تعداد صفحات 160 تاریخ انتشار 1399/11/1 توضیحات کتاب ارج نامه انسان، گردآورنده محمدصادق حسین زاده. یادداشتها محبوبترین جدیدترین رضا یحیی پور 1401/12/16 اندیشههای وحدت آفرینانه امام صدر هست. یک ایرانی که ستون وحدت لبنان بود. من اولین مطلبی که درباره امام صدر خوندم از رادیو مضمون بود. همان موقع و در کوران زن زندگی آزادی، به ذهنم میامد که نگاه ایشون چقدر میتونه بدرد الآن جامعه ما بخوره. خوندن کتاب این حس رو بیشتر کرد. پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنید. و هم اپیزود موسای صدر رادیو مضمون رو گوش بدید. بخشهایی از کتاب خیلی شاذ بنظر میرسه، که نیاز به تعمق بیشتری داره. بخشهایی از کتاب رو در سایتم به اشتراک میذارم انشاالله، مایل بودید سری بهش بزنید. Ryahyapour.ir 0 16 محمدقائم خانی 1402/3/25 . ارجنامه انسان ادیان یکی بودند، زیرا مبدأ همه آنها، خدا، یکی است؛ هدف همه آنها، انسان، یکی است؛ و میدان سرنوشت آنها، جهان هستی، یکی است. و چون هدف را فراموش کردیم و از خدمت انسان فاصله گرفتیم، خدا هم ما را وا نهاد و از ما دور شد و ما گروهرگوه شدیم و به راههای گوناگون رفتیم و میان ما اختلاف و تفرقه افتاد؛ جهان یکتا را پارهپاره ساختیم و به خدمت منافع خاص درآمدیم و معبودهای دیگر جز خدا را برگزیدیم و انسان را تباه کردیم. مردم باید کار خوب انجام بدهند، اما من نه. مردم باید به فقرا کمک کنند، اما من نه. مردم باید فرزندانشان را درست تربیت کنند، خیابانها را تمیز کنند، از دولت پروژههای عمومی بخواهند، بر دولت نظارت داشته باشند، به اشخاص ذیصلاح رأی بدهند، اما من نه. مردم نباید به دروغ شهادت بدهند، اما من میتوانم. مردم نباید ظلم کنند، اما اگر من به کسی ظلم کردم، اشکالی ندارد. این که نمیشود! من وقتی میبینم که تو با شور و هیجان از منافع مردم حرف میزنی، ولی در واقع، به دنبال منافع شخصی خودت هستی، تصور میکنم هرکس که دنبال منافع جامعه است و هرکس که درباره مصالح عمومی حرف میزند، تاجر است؛ او برای منافع شخصی تلاش میکند. الفاظط ارزش خودشان را از دست میدهند. اصول همه ادیان، توحید و نبوت و معاد است و مواردی که به آنها افزوده شده، اجتهادها و تصورات معین برخی اشخاص یا پیروان این ادیان بوده است. در آموزههای دین اصلی وجود دارد که میگوید: «هرآنچه را که شخص در دلش پنهان میکند، خداوند در سیمایش آشکار میکند.» 0 3 علی طالبلو 1402/4/10 ارجنامهی انسان، مجموعه سخنرانیهای امام موسی صدر حول محور انسان و وحدت میباشد. آقا موسی صدر در این گفتارها به وحدت بین انسانها و مذاهب توحیدی و اسلامی و وحدت ملی اشاره میکنند و میگویند: نسبت میان انسانها یکی است و ملاک برتری انسانها، فقط و فقط ظلم است. موسی صدر به این نکته اشاره میکند که انسان بالاترین اولویت را در هر دینی دارد و جامعه هم در خدمت انسان است. ایشان اختلاف میان امتها و نحلههای سیاسی را یک رحمت و نکته مثبت در لبنان میدانند که اگر به وحدت منتهی شود، موجب برکات و پیروزیهای بسیار است. ایشان اشاره میکنند که باید به هر انسانی بدون توجه به دینش خدمت کرد و او را از محرومیت نجات داد. او میگوید: به انسانها خدمت کنید تا به دین مسیح یا محمد دربیایید. ایشان تفاهم و گفتگو را بهترین راه حل برای وحدت برمیشمارند و اذعان میکنند که علت شکست خوردن نهضتهای مبتنی بر حق، اختلافات و دشمنهای داخلی است. باید مقابل اسرائیل وحدت داشته باشیم تا به پیروزی نهایی برسیم. گمان میکنم کتاب میتوانست در ۳۰ صفحه نیز جمع شود؛ نیازی به اطالهی کلام نبود. 0 3