معرفی کتاب جیرجیرک اثر احمد غلامی عمومیداستانایران جیرجیرک احمد غلامی 3.8 6 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 9 خواهم خواند 1 ناشر نشرچشمه شابک 9789643624675 تعداد صفحات 68 تاریخ انتشار 1396/8/29 توضیحات کتاب جیرجیرک، نویسنده احمد غلامی. ادبیات داستانی داستان رئال داستان اجتماعی ادبیات معاصر دهه 2010 میلادی ادبیات ایران بریدۀ کتابهای مرتبط به جیرجیرک پرنیان صادقی 1403/6/6 جیرجیرک احمد غلامی 3.8 4 صفحۀ 68 0 23 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فهیمه پورمحمدی 1400/10/23 دوسش داشتم، اما از این ادا اطوارای نویسنده ها هیچ خوشم نمیاد. 0 3 سامان 1403/9/30 3.75 پایان هر چیزی یعنی مرگ و مرگ چیزی است که تا کسی آن را تجربه نکند، نمیفهمد و وقتی تجربه کرد، تجربهاش برای خودش و دیگران فایده ندارد... باحال و دوست داشتنی بود.شیوهی روایتش یه سیال ذهن خواندنی بودکتاب کلا 68 صفحه است و یک نفس میشه خوندش. کتابی که با مرگ شروع میشه و به مرگ ختم میشه. قراره زندگی بابکی رو بخونیم که سه دورهی مهم زندگیاش رو روایت میکنه.یکی دورانی که درگیر فوتبال بازی کردن شده، فوتبالی که خودش بهش علاقه نداره و به اصرار پدرش وارد این وادی شده. دوره بعدی دوران خدمتش که افتاده وسط جنگ و بزنگاه بعدی هم درگیر روزنامه نگاری و البته بازجویی و انفرادی کشیدنش رو روایت میکنه. گاهی پاراگراف به پاراگراف فضای این روایت تغییر میکرد اما دلنشین و خواندنی بود و باعث گیج شدن نمیشد. شکل روایت کتاب، منو یاد کتاب کی ما را داد به باخت فرهاد کشوری انداخت. 0 0 پرنیان صادقی 1403/6/6 داستانی با ریتم بالا در پرش زمان ، همراه با روایت ۳ دوره از زندگی پسری به نام بابک. فضا سازی و جریان سیال ذهنی حاکم بر داستان عالی بود .داستان کوتاه و جذابی که به آرامی شما را تا انتهای کتاب خواهد کشاند! معرفی شخصیتهای داستان و روایت قصهی زندگی هر کدام بر جذابیت کتاب افزوده بود. 0 2 yaghoob samsami 1403/7/11 داستانی کوتاه که با زبان طنز و جملات پرمعنا و ماندگار خوب و ریتم سریعی که داره کتاب رو خواندنی کرده. 0 1