معرفی کتاب سینوهه اثر میکا والتاری مترجم ذبیح الله منصوری سینوهه میکا والتاری و 1 نفر دیگر 4.4 32 نفر | 6 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 62 خواهم خواند 15 ناشر نگاه شابک 9786222672591 تعداد صفحات 157 تاریخ انتشار 1400/12/29 توضیحات کتاب سینوهه، نویسنده میکا والتاری. بریدۀ کتابهای مرتبط به سینوهه Zeinab banoo 1402/11/29 سینوهه میکا والتاری 4.4 6 صفحۀ 1 0 1 Infinity 6 روز پیش سینوهه میکا والتاری 4.4 6 صفحۀ 36 یک طبیب زمانی پزشک واقعی می شود که چشم به چشم و صورت بیمار بدوزد و بتواند از چشم ها و صورت او پی به مرض ببرد و هنگامی که انگشت ها را روی بدن بیمار می کشد درد او را احساس کند به همین جهت بین محصلینی که وارد دارالحیات می شدند جز چند نفر از آنها هیچ کدام پزشک واقعی نبودند 0 1 لیستهای مرتبط به سینوهه Infinity 7 روز پیش کتاب های ترجمه ذبیح الله منصوری 32 کتاب میخوام همه کتاب هاشونو بخونم چون با سینوهه با این مترجم آشنا شدم به سبک ترجمه هاشون که عموما رمان تاریخی هست علاقه دارم 0 2 zeynab yazdy 1403/2/22 رمان 14 کتاب کتابهایی که تا تموم نشن دوست نداری کنار بزاریشون 📚 0 9 یادداشتها محبوبترین جدیدترین سید ابوالفضل حسینی 1403/4/8 یه قسمت جالبی داره یه کشوری میخواد به مصر حمله کنه سینوهه میگه شما توان مقابله با مصر رو ندارین اون کشور مقابل میگه ما توی ذهن مردمش این فکر رو میندازیم که میخوایم شمارو آزاد کنیم و آزادی بهتون بدیم اینجوری هرملتی رو میشه نابود کرد 0 1 امیرحسین عظیمی برومند 1403/6/26 کلاس هشتم بودم و کرمم گرفته بود برم ببینم که توی این انباری شلوغ خونه ما چیا هست و شروع کردم به مرتب کردن انباری تو همون شلوغی ها یکی از قدیمی ترین نسخه های این کتاب رو پیدا کردم و شب شروع کردم به خوندن و این کتاب اینقدر شیرین بود که تونست به من لذت کتاب خوندن رو بفهمونه برای شروع پیشنهاد میشه 0 0 مهدی امانی 1403/11/22 کتاب بسیار خوبی بود میشه باهاش به دنیای مصر باستان سفر کرد و شرایط زندگی رو در اون شرایط تصور و خیال کرد. 0 1 Infinity 1404/3/29 با این کتاب میشه در ۴۰۰۰ سال پیش جهانگردی کرد علاوه بر این چون سینوهه پزشک هست در همه ملت ها میتونه نقاط ضعف و قوت جوامع رو بیان بکنه کتاب رو چاپی خوندم و واقعا کتاب کاغذی یه چیز دیگهست 1 1 علی اصغری 1404/3/28 بشدت پاورقی مفید و زیبایی داشت و فضای رمان رو خیلی دوست داشتم ترجمه آقای منصوری هم عالی بود 0 1 متین دهقانی 1403/8/23 به معنی واقعی کلمه عالی بود برای کودکان مناسب نیست 0 0