معرفی کتاب سنجاب ها وارد می شوند ... اثر ریچل برایت مترجم سارا عاشوری سنجاب ها وارد می شوند ... ریچل برایت و 4 نفر دیگر 3.8 16 نفر | 7 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 24 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر مهرسا شابک 9786009890668 تعداد صفحات 32 تاریخ انتشار 1399/9/29 نسخههای دیگر نشر توضیحات :دو سنجاب شکمو به نام های ((سایریل)) و ((بروس)) باهم سر آخرین میوه ی کاج مسابقه می دهند. با آن ها همراه شوید و مسابقه شان را خوب تماشا کنید!داستانی جذاب و خواندنی درباره ی دوستی و تقسیم کردن. لیستهای مرتبط به سنجاب ها وارد می شوند ... نادیا جوینده 1403/7/9 کتاب کودک: تجربه جدید. جرات ورزی 4 کتاب خواندن کتاب های #کوالایی_که_دیگر_میتواند #شیر_و_یک_سوال_موشی #گرگی_که_گم_شد #سنجاب_ها_وارد_میشوند به ما جرات میدهد تا چیزهای جدید را امتحان کنیم و بعد با آموخته هایمان زندگی بهتری داشته باشیم. 0 0 مریم علویان 1403/5/9 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۴)✅️ 100 کتاب کتابهایی که در سال ۱۴۰۳ خواندهام👌 0 6 زینب سادات رضازاده 1402/6/15 کتابهایی با موضوع دوستی 12 کتاب این کتابها را باید با کودکان بخوانیم صحبت کنیم در موردشان، اینکه ما چطور میتوانیم دوستی پیدا کنیم و دوستی خودمان را نگهداری کنیم. این روزها در مدرسه یکی از موضوعات مهم در کنار درس خواندن بحث دوستی هست، خیلی خوب هست معلم ها هم از این کتابها استفاده کنند تا بعضی مسائل و مشکلات دوستی هم درست بشود و بچهها درک کنند بقیه چه احساساتی دارند. 1 17 عبدالله گیوه چی 1402/6/3 مهارت دوستی (دعوا یا آشتی؟) 7 کتاب دوستی بهتر است از دعوا کردن. 3 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مریم علویان 1403/6/23 وقتی تم داستان و ایدهی معنایی نویسنده مشخص نباشد، چنین داستانی شکل میگیرد که خوب هست و خوب نیست! 0 1 حسنا امیدوار 1403/5/7 این کتاب داستان دوستی پر ماجرای دو سنجاب را روایت می کند. تصویر گری این کتاب قدری ضعیف است اما داستان جذابی دارد. 0 1 زینب سادات رضازاده 1402/6/1 پیدا کردن دوست راه های مختلفی دارد یکی از آن رقابت کردن و بعد جایی فهمیدن که دیگه بسته، دوستی مهم تر است 😇😅. سنجاب ها هم همین روند را طی کردند. منظره های کتاب از دید متفاوتی دیده شدن و این باعث شده مدتی را به آنها نگاه کنی و بگویی چه جالب هستند. 0 1 زهرا توکلی 1402/8/7 در آغاز فصل سرد دو سنجاب بر سر تصاحب میوه کاجی درگیر میشوند. یکی آیندهنگر بوده و انباری پر از میوه دارد و دیگری عاشق لذت بردن از حال و اکنون. آنها در تعقیب میوه کاج در رودخانه میفتند و از آبشار پرت میشوند. یکی دیگری را هم نجات داده و از آن به بعد با هم دوست میشوند. داستانی تصویری دربارهٔ دوستی و شراکت در مال مناسب بالای ۴ سال. فقط کاش نتیجهگیری پایان داستان را به عهده خود مخاطب میگذاشت. 0 5 محدثه سعیدی 1402/4/19 خنده و شادی بهترین چیزی است که می توانی با دوستت قسمت کنی 0 0 معصومه توکلی 1402/7/19 عنوان ترجمهٔ فارسی: سنجابها وارد میشوند... 0 3 حامده بهجتی 1402/12/13 دوستی و همکاری 0 0