معرفی کتاب A feast for crows: book four of a song of ice and fire اثر George R.R. Martin A feast for crows: book four of a song of ice and fire George R.R. Martin 3.8 5 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 8 خواهم خواند 14 ناشر جنگل شابک 0000000091262 تعداد صفحات 1,056 تاریخ انتشار 1396/3/21 نسخههای دیگر نشر جنگل نشر ویهان نشر جنگل توضیحات کتاب A feast for crows: book four of a song of ice and fire، نویسنده George R.R. Martin. لیستهای مرتبط به A feast for crows: book four of a song of ice and fire سارا شادمهر؛ دیروز ترتیب خواندن مجموعهی 《The song of ice and fire 》 9 کتاب حالا که تابستون شده و بهترین وقت و فرصت برای ترویج کتاب و کتابخوانیعه (و بهترین فرصت برای ریواچ🤭) به سرم زد که دوباره مجموعهی مورد علاقهم رو بخونم و اون رو به بقیه هم معرفی کنم ولی خب چه بسا که این اثر انقدر غوغا کرده که هنوز بعد تقریبا بیست سال طرفدار داره (ولی باید از یه طرف بترسم و بترسیم حالا چرا بعدا بهتون میگم) خب راستش ممکنه اکثریت بخشی از این مجموعه رو خونده باشیم یا حتی سریالش رو دیده باشیم و یا اسمش به گوشمون خورده. راجب این محتوا بخوام بگم قراره بررسی کنیم که چطور مجموعهی 《نغمهی یخ و آتش》یا همون《بازی تاج و تخت 》رو بخونیم. نغمهی یخ و آتش اثر جورج آر آر مارتین هستش (اسم کامل این نویسندهی بزرگ: جورج ریموند ریچارد مارتین. نویسندهی محبوب و موردعلاقهی خودم در این ژانر 🤭) خب مارتین جلد اول این مجموعه رو بعد از یه مدت طولانی که از نوشتن کتاب فاصله گرفت نوشت (گویا در اون زمان در حال نوشتن فیلمنامه بود) . همینجا میگم ، خب الان اکثریت که رفتن سمت این اثر مطمئنا گیج شدن خب حق هم دارن😂 من خودم بعد سهچهار ماه فهمیدم چی به چیه اصلا اونم بعد اینکه اشتباه خوندم. برگردیم سر بحث اصلی ، مارتین بعد از اینکه بعضی جلدهای مجموعه رو داد بیرون همراه اون که نه بعد اون درواقع خب یه سری کتاب داد بیرون که میتونم بگم یه پیشزمینه از اتفاقات وستروسعه (وستروس اسم قلمروی اصلی در مجموعه )و باید این کتابهارو قبل از مجموعه بخونیم . (لازم به ذکر که بگم ایک کتابها از لحاظ داستانی کاملا مستقل هستن ولی خط داستانی در همین مکانهای بازی تاج و تخت اتفاق میافته) کتاب اول که شروع کنیم هستش 《شوالیهی هفت پادشاهی 》یا《Knight from seven kingdoms》 اولش بگم که این کتاب با سایر کتابهای مارتین یه تفاوت به شدت اساسی داره . اون چیه ؟ داخل این کتاب ما شاهد کرکتر اصلی هستیم و این اصلا در سبک مارتین نیست و نبوده . درواقع کرکترها اصلا برای مارتین نه فرعی داره نه اصلی . مارتین کرکترها رو به عنوان قطعات پازل میبینه که روند داستانی رو کامل میکنن و به تمامی کرکترها یه توجه که نمیشه گفت یک دیدگاه شاید بشه گفت داره. داستان 《شوالیه هفت پادشاهی 》صد سال قبل از وقایع بازی تاج و تخت اتفاق میافته . داستان روایت یک شوالیهی آواره و ملازم جوونش هست . داخل کتاب انقدر نقاشی و تصویر هستش که مطمئنم لذت خواهید برد . راجب ترجمه ، خب از اونجايی که خودم زبان اصلی میخونم و تحقیق پنج دقیقهای که کردم 😂 بهترین ترجمه (از نظر من) ترجمهی انتشارات ویدا هستش . و مطمئنم اگر فانتزی میخونین این اثر شما رو پشیمون نمیکنه . کتاب دوم هست 《آتش و خون》یا《Fire and blood 》 این کتاب که مطمئنا اکثریت سریالش رو دیدین (که پیشنهاد میکنم نبینین و کتاب رو بخونین) راجب سلطنت خاندان تارگرین هست و اینجا هم یه تفاوت میبینیم اما خیلی کوچولو😂 داخل این کتاب به جای سبک حالا اگه بشه داستانی مارتین که همیشه شرح حال یه کرکتره، ما در اینجا به جای کرکتر این رو از زبون یک حکیم(تاریخنگار ) میخونیم . ترجمه هم به نظر خودم ترجمهی انتشارات باژ از آقای شهرابی (واقعا جرئت میخواد چنین حرکتی که ایشون زده و مطمئنا زده نمیشین .) باژ این کتاب رو به دو صورت داده بیرون یکی کتاب رو دو بخش کرده با جلد شومیز و یکی با جلد گالینگور اما یک جلد. کتاب سوم که همون جلد اول مجموعه به اسم 《بازی تاج و تخت 》یا《Game of thrones》هست. خودتون از خط داستانی خبر دارین نیازی به توضیح من نیست😂.این کتاب از زبون کرکترها هستش و هر فصل متفاوت و این سبک اصلی مارتین .ولی ! راجب ترجمه خواهش میکنم ، خواهش میکنم ، اصلا و ابدا از نشر ویدا این رو نخونید. هیچکدوم از جلدها! اگر نظر من رو بپرسید زبان اصلی ولی خب درسته سنگینه ولی نظر من اینه. اما ترجمههایی هستن مثلا ترجمهی خانم سحر مشیری و گروه وینترفل که من این ها رو پیشنهاد میکنم . نسخهی صوتی هم رایگان میتونین کل مجموعه رو از توی کست باکس توسط نشر آوا نامه گوش بدین. کتاب چهارم ،جلد دوم مجموعه《نبرد پادشاهان》یا《The klash of kings 》 ادامهی داستان بازی تاج و تخت. این کتاب رو با ترجمهی خانم مشیری میتونید بخونید وگرنه پیشنهاد من باز هم زبان اصلیعه. کتاب پنجم ، جلد سوم 《طوفان شمشیرها》یا《 A strom of swords 》ترجمهی گروه وینترفل. کتاب ششم ، که میشه جلد چهارم مجموعه 《ضیافتی برای کلاغها》 یا《A feats for crows》 ولی توی این کتاب باید یه گریهای هممون سر بدیم . بدبختانه داخل این کتاب از سه کرکتر محبوب اصلی یعنی جان اسنو ، دنریس تارگرین و تیریون لنیستر خبری نیست و مارتین عزیز فصلی به این بزرگواران اختیار نداده. کتاب هفتم و باید بگم متاسفانه آخرین جلدی که مارتین از این مجموعه داد بیرون و ما هنوز چشم انتظار دو جلد پایانی هستیم. اسم کتاب《رقص با اژدهایان 》یا《Dance with dragons 》 حالا از اول براتون میگم که 👇 ۱_ شوالیهی هفت پادشاهی ۲_آتش و خون ۳_بازی تاج و تخت ۴_نبرد پادشاهان ۵_طوفان شمشیرها ۶_ضیافتی برای کلاغها ۷_رقص با اژدهایان با آرزوی موفقیت در خواندن پیدیاف زبان اصلی این بزرگواران که چشمامون در نیاد. درکل امیدوارم از این مجموعه خوشتون بیاد و مثل من ازش لذت ببرین .(راستی بعدا یه پست راجب توضیح کامل مجموعه خواهم داد و عملکرد اکنون مارتین🤭) چاکر شما سارا شادمهر 🫡 11 18 Amadeus 1403/1/6 ادبیات بینالملل 20 کتاب کتاب هایی که از نویسندگان خوب دنیا خوندم یا میخوام بخونم 0 30 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا ساعدی 6 روز پیش این کتاب فقط به آیرن من، سرسی، جیمی، سمول، پرنس دورن، آریا و سانسا پرداخته و به دنریس، تیریون و جان نپرداخته. نویسنده انتهای کتاب گفته طولانی شدن باعث شده به دو بخش تقسیم کنه و این طور منتشر کنه. اما به نظرم ایدهی خوبی نبود. داستان طولانی آیرن آیلند به نظرم خستهکننده بود و بریان بدون هیچ دستاورد خاصی فقط حضور داشت. 0 0