معرفی کتاب پرنده، پسرک، قطار اثر احمدرضا احمدی پرنده، پسرک، قطار احمدرضا احمدی و 2 نفر دیگر 2.9 11 نفر | 6 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 18 خواهم خواند 1 ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9786000104184 تعداد صفحات 32 تاریخ انتشار 1398/6/2 توضیحات کتاب پرنده، پسرک، قطار، تصویرگر راشین خیریه. ادبیات ایران ادبیات داستانی ادبیات کودک و نوجوان کتاب مصور کتاب کودک لیستهای مرتبط به پرنده، پسرک، قطار مریم علویان 1403/5/9 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۴)✅️ 100 کتاب کتابهایی که در سال ۱۴۰۳ خواندهام👌 0 4 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مریم علویان 1403/6/4 داستانی《احمدرضااحمدیگونه》با تصویرسازی شگفتانگیز که لایههای فردی و اجتماعی عمیقی دارد و از لایه ی سطحی که گم شدن پرندهای شخصی است میتوان با آن همراه شد تا لایههای دیگرِ نیافتنِ عین هر چیز ازدسترفته. 0 0 زینب الاعلی 1402/11/13 خوب بود 0 1 لیآ 1403/8/28 همهی پرندهها شکل پرندهاش بودند، امّا پرندهی او نبودند. 0 0 طیبه اژه ای 1403/2/18 امتیاز دادن به کتاب سخته، یک طرف کار تصویرسازیهای بینظیر راشین خیریه است، یک طرف کار داستان احمدرضا احمدی که من رو جذب نکرد. اوج و فرودی توی داستان نبود، خواب پسرک با بقیه داستان پیوند نخورده یا من متوجه پیوندش نشدم، و گرهگشایی آخر داستان هم خوب از کار درنیومده جدای از اینها فونت کتاب بسیااار ناخواناست و چشم رو اذیت میکنه 0 7 پرنیان سجادپور 1403/1/10 تصویرسازیهای کتاب بینظیره.✨ 0 0 آیلار اسماعیلی 1402/3/3 من را یاد پرندهای که داشتیم انداخت. حال پسرک را درک میکردم که همه جا دنبال پروندهاش میگشت و تصاویر به نظرم خلاقانه بود اما به جز این دو مورد خیلی با کتاب ارتباط نگرفتم. 0 14