فرزانگی در عصر تفرقه عمومیعلوم انسانی فرزانگی در عصر تفرقه الیف شفق و 2 نفر دیگر 3.3 8 نفر | 6 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 20 خواهم خواند 5 خرید از کتابفروشیها ناشر میلکان شابک 9786222540906 تعداد صفحات 80 تاریخ انتشار 1399/10/23 توضیحات کتاب فرزانگی در عصر تفرقه، ویراستار حامد یعقوبی. سیاسی فلسفی پرفروش ترین های چاپ 99 دهه 2020 میلادی ادبیات واقع گرایانه لیستهای مرتبط به فرزانگی در عصر تفرقه شب کتابهای الیف شافاک 25 کتاب از این نویسنده کتاب حرامزاده استانبولی رو خوندم و قلمش رو بسیار دوست داشتم. لیست کتابهاش رو اینجا میذارم امید که بتونم بخونم همهشون رو. :) 0 0 یادداشتها محبوبترین جدید ترین Zahra undefined 1403/5/17 نویسنده سعی داره مسائل اجتماعی عصر حاضر به ویژه دوره پساکرونا رو با زبانی ساده شرح بده. به نظر من این کتاب برای افرادی که اهل مطالعه هستند آورده ای نخواهد داشت چراکه صحبت های نویسنده حرف هایی بودن که در کتاب ها یا برنامه های مختلف خوانده یا شنیده ایم. 0 0 آتنا صفرپور 1402/2/8 واقعا متنش برای من سنگین بود و من قبلاً از این نویسنده اثری نخونده بودم با اینکه کتاب خیلی کمی بود ولی نتونستم با کتاب کنار بیام . اگر میخواهید این کتاب رو بخونید به نظرم نسخه نمونه اش رو که در اپلیکیشن های مختلف هست بخونید . 0 16 Haniyeh 1403/1/8 "یکی از بزرگترین پارادوکس های دوران ما این است که تندروها بسیار بیشتر از میانهروها فعالند و حضور پررنگی در زندگی دارند. زمانی که در فعالیتهای مدنی و اجتماعی شرکت نمیکنیم، به شکل فزایندهای منزوی میشویم و درنتیجه بی تفاوتی روی میدهد." قبلا از خانم الیف شافاک کتابی نخوندم اما این کتاب باعث شد درباره بقیه کتابهای ایشون کنجکاو بشم. از مسائل مختلفی صحبت میشه که بسیاری از اونها رو میتونیم به راحتی در جامعه خودمون درک کنیم. الیف شافاک از نیروی خودی یا بیگانه صحبت میکنه و تفرقه ایجاد شده بین آدمها و نتایج نامطلوب اون. "گروهها و طایفهها و جوامع و ملل، تا زمانی که وجود دارند باید به شکل یک مجموعه، موجوداتی ناهمگون، متنوع و پرتحرک باشند که به طور مستمر رشد کنند، تغییرات را بپذیرند و خود را با متغیرها وفق دهند." همینطور از نیروی خشم و جهت دهی درست اون صحبت میکنه. "اگر راهی برای تبدیل خشم به نیرویی سازندهتر، خونسردتر اما نه لزوما ملایمتر پیدا نکنیم، احتمالش هست به شکل بسیاز نابودکننده ای کورکورانه شود و تمامی ساختمانها و پلها و ارتباطات انسانی را بسوزاند و یک چرخه معیوب بسازد که در آن خشونت، خشونت بیشتری را به همراه می آورد. ما نمیتوانیم اجازه وقوع چنین چیزی را بدهیم." اگر به مسائل اجتماعی علاقهمند هستید، پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونید. 0 1 پیمان قیصری 1402/12/18 الیف شافاک در کتاب «فرزانگی در عصر تفرقه» به مشکلات انسان و جوامع امروزی پرداخته که علیرغم خوشبینی زیادی که در پنجاه-شصت سال گذشته وجود داشت برای بهتر شدن زندگی اینطور نشد، البته که پیشرفت تکنولوژی و علم باعث سهولت زندگی شد، اما آیا باعث آرامش ذهنی بیشتر اونطوری که انتظار میرفت هم شد؟ کتاب به بخشهای مختلفی تقسیم شده و در هر بخش توجه خودش رو به موضوعی داده. مثلا خشم، خودشیفتگی، اضطراب و دانش و اطلاعات و ...ه کتاب کوتاه و روانه و خوندنش جالب و مفیده هرچند ممکنه حرف عجیب و غریبی نزنه اما تلنگر حتما خواهد زد.ه 0 1 دریا 1403/5/25 کتابی که خواندنش برای نجات دنیا از ورطهای که در حال سقوط در آن است، واجب و ضروری است. کتابی به شدت کوتاه که مجبورمان میکند بعضی پاراگرافهایش را دهها بار بخوانیم و در عین حال چنان ملموس و عجین با زندگیهایمان که ذرهای احساس خستگی نمیکنیم. الیف شافاک در این کتاب دربارهی سرخوردگی و سرگشتگی، اضطراب، خشم، بیتفاوتی و اطلاعات، دانش، خرد صحبت میکند و مهمترین مسئله: شنیدن قصهها. درد انسان امروز شنیده نشدن است. درک نشدن است. و این کتابی است دربارهی اهمیت شنیدن. بخش بیتفاوتی بیش از همه درون من جوشید و با هر کلمهاش درد کشیدم. آنقدر که دست به کار شدم و خواندم تا شاید دلیلی شود که آدمهای بیشتری این کتاب را بخوانند. از تطابق متن با دیدگاههای بهائی هم شگفتزده شدم. همیشه با الیف شافاک احساس نزدیکی فکر داشتم ولی این بار جوری نزدیک بود که بعضی جاها انگار پیام بیتالعدل را میخواندم. هنرمندان دغدغهمند تاثیرگذارترین انسانهای هر عصرند و قابل تحسین و افتخار. کتاب فرزانگی در عصر تفرقه را بخوانید. خواندن کافی نیست، بجوید و حس کنید، با گوشت و پوست و استخوان و بعد، آمادهاید برای شنیدن. 0 0 کرم کتاب 1402/5/18 کتاب خیلی کوتاهیه. جمله های خوبی هم داره اما قالب کلی کتاب در نظر من کلی گویی و صحبت از موضوعات رایج کلیشه ای بود. با انتظارم از الیف شافاک متفاوت بود. 0 21