معرفی کتاب The silent patient اثر Alex Michaelides The silent patient Alex Michaelides 4.2 14 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 13 خواهم خواند 15 ناشر جنگل شابک 0000000083017 تعداد صفحات 336 تاریخ انتشار 1399/4/10 توضیحات کتاب The silent patient، نویسنده Alex Michaelides. یادداشتها محبوبترین جدیدترین محدثه خوشکام 1403/2/20 خلاصه این داستان بسیار جذاب و گیرا بود برای من و باعث شد کتابو بخونم. البته اینکه خیلی ازش تعریف هم شنیده بودم بی تاثیر نبود. ولی حالا که خوندمش متاسفانه باید بگم من مثل خیلیا دوستش نداشتم. اشتباه برداشت نشه کتاب اوکیای بود. شاید یکی از دلایلی که زیاد دوستش نداشتم تعریفهای زیادی بود که ازش شنیده بودم و اینکه من انتظار داشتم داستان بیشتر درباره آلیشیا باشه ولی شاید فقط ۲۰ درصد درباره اون بود. این به شدت خورد تو ذوقم. من کلا با شخصیت تئو حال نکردم و ۸۰ درصد کتاب درباره اون بود. یکی از دلایل اصلیی که خیلی از کتاب خوشم نیومد. موضوع مهم بعدی اینه وقتی یه همچین کتابی نوشته مینوشته که تمام خفن بودنش به پیچش داستانی یا اون رازییه که یهو فاش میشه و خواننده شوک میشه و میگه «وای عجب کتابی بود!»، باید خیلی خوب نوشته بود. من چون از یه جاهایی فهمیدم اون قضیه چیه وقتی اتفاق افتاد شوکه نشدم و پیش خودم گفتم «اوکی، همین بود». به نظر من نویسنده تمام زور داستان رو گذاشته بود روی همین اتفاق و اونقدری که باید از شخصیتا و جذابیتایی که بقیه شخصیتا داشتن استفاده نکرده بود. پی نوشت: تجربه من ثابت کرده وقتی یه تعداد کتاب (برای مثال) معمایی میخونی دیگه از یه جایی به بعد به راحتی میتونی بفهمی داستان چجوری تموم میشه و این باعث میشه کتاب در حدی که باید جذاب نباشه. شاید باید این الگوهای داستانها یکم تغییر کنه. 0 0 یاسمن 1404/1/5 بیمار خاموش من این کتاب رو با ترجمه ی مریم حسین نژاد خوندم. از یه جایی به بعد یک نفس و سریع خوندم و همین الان تمومش کردم. فقط میتونم بگم به شدت شوکه ام. یه کتاب جنایی ، روانشناختی خفن که از هر لحاظ سنجیده و تمیز نوشته شده. این کتاب به خوبی اثر تروما های کودکی رو در بزرگسالی نشون داده ، نحوه ی رفتار بد خانواده با کودک و ازار و اذیت های فیزیکی و کلامی ، در نهایت در بزرگسالی اثر مخربی رو از خودش به جا میزاره. اثری غیر قابل جبران. 0 0 شقایق خانجانی 6 روز پیش من کتاب بیمار خاموش رو از نشر البرز با ترجمهی ساناز جهان بیگلری خوندم. دیشب شروعش کردم و الان تمام شد. عجب کتابی بود، واقعا فکر نمیکردم تهش اینجوری تمام بشه. یک سوم اولیه کتاب یکم کنده اما همونم جذابه و باعث نشد کنار بذارمش، و پایان کتاب نفسگیر بود. توی چند تا کتاب اخیری که خونده بودم شاید این تنها کتابی بود که اصلا تا آخر داستان به هویت جانی ماجرا شک نکرده بودم. 0 0