کلاس پرنده نوجوانداستانیواقعگرا کلاس پرنده اریش کاستنر و 3 نفر دیگر 4.3 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 7 خواهم خواند 7 خرید از کتابفروشیها ناشر محراب قلم شابک 9786004137935 تعداد صفحات 180 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب کلاس پرنده، نویسنده اریش کاستنر. بریدۀ کتابهای مرتبط به کلاس پرنده 𝒻𝒶𝓉𝑒𝓂𝑒𝒽 𝒵𝒶𝒽𝓇𝒶 کلاس پرنده اریش کاستنر 4.3 1 صفحۀ 12 سر انجام یک کتاب کودکانه را که نویسنده اش برایم فرستاده بود،برداشتم و خواندم،ولی زود کنارش گذاشتم،چون ناراحتم کرد!به شما هم میگویم چرا، آقای نویسنده میخواهد به بچه هایی که کتابش را میخوانند،بقبولاند که آنها همیشه سرحال و خوشحال اند و از شدت خوشبختی نمی دانند که باید چه کار کنند! چطور یک آدم بزرگ میتواند نوجوانی اش را کاملاً فراموش کند،طوری که روزی اصلاً نداند که بچهها گاهی ممکن است چقدر غمگین و بدبخت باشند؟ در واقع مهم نیست که آدم برای عروسکی که شکسته یا دوستی که از دست داده،گریه کند.در زندگی،اهمیتی ندارد که آدم برای چه ناراحت است؛مهم این است که چقدر غصه خورده. 0 17 لیستهای مرتبط به کلاس پرنده بهخوان رمان نوجوان ۹_۱۲ سال 19 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ رمان مناسب گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال که توسط زهرا توکلی (@zahratavakoli) و معصومه توکلی (@masoomehtavakoli ) تهیه شده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 11 یادداشتها محبوبترین جدید ترین مریم حبیب الهی 1403/5/6 دوران کودکی قشنگ ترین و ماندگارترین بخش از زندگی هر آدم است،این کتاب داستان چند پسر بچه در مدرسه ای شبانه روزی و ماجراهای اونا چند روز قبل کریسمس است . بسیار داستان قشنگ و دوست داشتنی بود و نمیدونم شاید من خیلی حساسم ولی آخرش از ته دل گریه کردم بس که احساساتی شدم ،من خودم اگر حق انتخاب داشتم دوران کودکیمو چندبار زندگی میکردم و هر بار با همه ی وجودم از تک تک اون لحظات لذت میبردم. کلاس پرنده داستان دوستی و فداکاری و داستان عشق و زندگی است و حتما چند جلد از این کتاب رو میخرم و به بقیه هدیه میدم تا اونها هم لذت خوندن یک کتاب ساده ،جذاب و پر از حس خوب رو تجربه کنن. 0 18