معرفی کتاب شام آخر در سرخ ده اثر بلقیس سلیمانی شام آخر در سرخ ده بلقیس سلیمانی 2.8 6 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 7 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر نشرچشمه شابک 9786220111283 تعداد صفحات 210 تاریخ انتشار 1402/1/1 توضیحات کتاب شام آخر در سرخ ده، نویسنده بلقیس سلیمانی. لیستهای مرتبط به شام آخر در سرخ ده نشرچشمه 1403/11/6 نظرسنجی چشمهخوان - داستان فارسی (داستان و رمان) 61 کتاب کتابهای منتشر شده در ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ 2 34 Fatima 1403/5/3 کتاب هایی به قلم نویسندگان ایرانی 66 کتاب همه ژانر<📚> 1 32 یادداشتها محبوبترین جدیدترین معصومه سعادت 1403/4/6 یک عااااالمه حاشیهی بهکارنیا در کنار یک ذره داستان. اون راز اصلی هم مشخص نشد که چیه. 0 1 حسین گلستانی 1402/5/20 روایتی گنگ، آشفته و سیاه که انگار نویسنده خود نمیداند که دقیقا چه باید بگوید و زنی را به تصویر میکشد که گمان نمیکنم خودش هم بپسندد. 0 17 کتابخورم 1403/3/14 جزو ضدزنترین کتابها؛ زنان میانسالی با گذشتهای زشت و گاها کثیف زنانی که گذشتهشان با خیانت و نارو زدن و رازهایی گره خورده. که رفاقت طولانیشان را تحت الشعاع قرار میدهد. بنظرم ارزش خواندن ندارد... 2 0 نرگس نقشی 1404/1/27 برای من یک جورهایی شبیه سفر به آینده بود. سفر مشخصی در تاریخ مشخص که هیچوقت از تقویم یک دوستی جان گرفته دخترانه پاک نمیشود... بلقیس سلیمانی همچنان آدم را شگفت زده میکند. جزو نویسندههایی که قاعده تفنگ چخوف را به جا و درست استفاده میکند. من روایت و شخصیت پردازیهای داستان را دوست داشتم، جدای از حال خوبی که مضمون داستان دوست داشت القا کند و فکر کنم القا هم کرد! 1 34 افسانه عزیزی 1402/5/6 در ۳،۲کتابی که از خانم سلیمانی خواندم سعی کرده نامی از وقایع انقلاب و اوایل انقلاب ببرد ، در این کتاب هم چند خانم به قول خودش در آستانه ۶۰ سالگی بیشتر از ۳۰ سال است که با هم دوست هستند ، مسایل و مشکلاتی که ایشون مطرح می کنه بنظر من مال این سن نیست ، درسته من خودم که همسن ایشون هستم خاطرات زیادی از انقلاب و بعد از آن دارم اما باز هم بنظرم این خاطراتی که خانم سلیمانی همیشه از آنها می نویسد برای دست کم ۶۵ ، ۷۰ ساله های این زمان است . و از طرفی این حجم از خیانت و دروغ و دورویی در یک جمع ۷،۶ نفره دور از ذهن است. 0 16