معرفی کتاب خبرمایه اثر میرا گرنت مترجم زهرلا چفلکی

خبرمایه

میرا گرنت و 1 نفر دیگر
5.0

1403/1/1

سال ۲۰۱۴ بود. سالی که انسان درمان سرطان را کشف کرد، به سرماخوردگی معمولی مهر پایان زد و شاهد جشن‌‌تولد خونین زامبی‌هایی بود که نیمی از جمعیت جهان را بلعیدند. بیست‌وشش سال از آن قتل‌عام می‌گذرد و شاون و جورجیا میسن در چنین دنیایی زندگی می‌کنند: جایی که به هیچ‌کس اعتمادی نیست و آدمی که کنارت نشسته و شام می‌خورد، هر لحظه امکان دارد دست از خوردن گوشت درون بشقابش بردارد و گوشت تن خودت را به نیش‌بکشد. حالا در این دنیای پسارستاخیزی و دهشتناک، سال‌ها پس از ولنتاین خونین زامبی‌ها، این دو راهی بزرگ‌ترین ماجراجویی عمرشان می‌شوند. راز تاریک پشت ویروس زامبی چیست؟ آن‌ها باید حقیقت را کشف کنند، حتی اگر به قیمت جانشان تمام شود، چراکه زنده یا مرده فرقی ندارد، حقیقت باید برملا شود…
کتاب خبرمایه جلد اول از مجموعه زامبی‌خبر نوشته میرا گرنت با ترجمه زهرا چفلکی از سوی انتشارات کتابسرای تندیس منتشر شده است.

لیست‌های مرتبط به خبرمایه

choobin

choobin

1404/2/6

خاطرات ویرانی (دنیا در یاد آب)سال اولآهنگ آخر دنیا: رویای بی انتها

کتاب های آخرالزمانی

42 کتاب

شاید بشه گفت محبوب ترین موضوع در کتاب ها برای من مربوط میشه به کتاب های آخرالزمانی...چیزی که برام اینجور کتاب ها رو جذاب می کنه زیر و رو شدن دنیای آدماست...اینکه ملاک و معیار براری آدما تغییر می کنه...انگار یه دریچه باز میشه به سمت یه دنیای جدید...دنیایی که نمیتونی از از دنیای گذشته چیزی رو بهش یدک بکشی...تو این دنیای جدید یا وفق پیدا می کنی و قوی میشی یا می میری...نکته جذاب دیگه این جور داستان‌ها برام سیر تغییر آدماست...اینکه دنیای جدید ، انتخاباشون و احساساتشون به اونا شخصیت جدیدی میده...و این فقط مربوط به خود اون آدمها نیست...گروه هم روی این آدم ها تاثیر به سزایی داره...چه بسیار آدمهایی که تو دسته خوب ها قرار می گرفتند و تغییر مثبت دارند و گذشته تاریکشون رو فراموش می کنند و چه آدمهایی که دنیای بدون قانون جدید اونا رو به آدمای جدیدی تبدیل می کنه...ازونجایی که خودم عاشق این ژانر هستم و همیشه دنبال کتاب های جدید این ژانر،خواستم یه لیست ازینجور کتاب ها آماده کنم و کم کم شروع به تکمیلش می کنم. در مورد خوب یا بد بودن کتاب‌ها نظری نمیدم چون سلیقه من معیار نیست ...فقط هم کتاب هایی که خودم خوندم نمی ذارم ...کتاب های توی لیستم رو هم میذارم .اکر کتابی درین زمینه می شناختید بگید که به این لیست اضافه کنم.

яσвεят

яσвεят

1404/3/25

داستان شاو
          داستان شاون و جورجیا میسن از همون خطوط اول با هیجان و شور خاصی تعریف میشه جوری که تو نیز سه ترک موتور کراس نشستی و داری از دست یک سری زامبی فرار می کنی ..
ویروس کلس آمبرلی به زیبایی به تحریر دراومده اگر بگویم همانند یک سریال حتی دقیق تر کتاب به جلو میره خالی از لطف نیست.
تجهیزات پیشرفته ای هم برای تشخیص این ویروس وجود دارند مثلا خانه ای که در ابتدا می خواستن وارد بشن با استفاده از فرمان صوتی ، مردمک چشم و آزمایش خون را بررسی می کرد تا هر گونه آلودگی و زامبی به داخل نفوذ نکنه
جالب بود که کاراکتر ما مشکل گشادی مردمک هم داشت و سیستم این رو نقص تعریف میکرد همیشه... پس :) ؟
پانویس ها و اصطلاحات نیمه تخصصی و گاهی تخصصی کامپیوتر و برق مخابرات بیشتر ترغیبم می کرد برای داستان
یعنی زامبی و کامپیوتر مگه داریم دو موضوع جذاب برای یک گیک geek
ادبیات گفتاری کتاب هم خیلی خودمانی و خیابانی در سطح خوبی بود به طوری که اصلا احساس خستگی نمیکنی
از همه ی اینها مهم تر حذفیات نداریم و این رو به هنگام خوندن خودتون بعدا درک خواهید کرد
جلوه ای بی رحمانه حتی زمانی که ==>  «همکار و هم تیمی خودت دچار این ویروس میشه هم قابل تامل بود»
از اینجا به بعد چون درگیر شرایط جنگ شدیم روایت متفاوتی از ادامه ی کتاب دارم
تقریبا  توی این چند روز تحولات منطقه ، روند خوندن کتاب هم کمتر شد
و استرس و اضطراب همواره با خبرمایه جلو می رفت
اسنرس و لحظه ای که با خبرمایه تموم بشه شیشه ی عمرم :)
در نهایت خیلی خوب بود و منتظرم بی صبرانه که ادامه ی اون ترجمه و منتشر بشه .