انگشت مجسمه انگشت مجسمه فرهاد حسن زاده 3.1 5 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 12 خواهم خواند 3 ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9789645066848 تعداد صفحات 106 تاریخ انتشار 1397/3/13 نسخههای دیگر نشر شرکت انتشارات سوره مهر توضیحات کتاب انگشت مجسمه، نویسنده فرهاد حسن زاده. لیستهای مرتبط به انگشت مجسمه حسین درویش خادم برای آنهایی که در آستانهٔ نوجوانیاند 60 کتاب اینجا شصتتا از کتابهایی که توی ۱۰-۱۲ سالگیم خوندم و برام لذتبخش بوده رو لیست کردم. کتابهایی که اکثراً بهترین تاریخ مصرفشون برای بچههای کلاس پنجمشیشمیه. (سعی کردم کتابهای جلفی که خونده بودم رو توی این دستهبندی قرار ندم.) 0 4 ☆𝑷𝒂𝒏𝒊𝒂☆ فرهاد حسن زاده 22 کتاب همه ما اقای حسن زاده عزیز را می شناسیم و با کار های جذاب ایشون اشنایی داریم.این لیست چند تا از کتاب های ایشون است. 2 6 منصوره مصطفی زاده انقلاب اسلامی ایران برای کودک و نوجوان 16 کتاب در دهه شصت کتابهای زیادی درباره انقلاب اسلامی ایران برای کودک و نوجوان منتشر شد. ولی هرچه گذشت، تعداد این کتابها کمتر شد. حالا کاری نداریم چرا و چطور و اینها... ! :)) این فهرست، تعدادی از کتابهاییه که احتمالا الان در بازار میتونین پیداشون کنین و برای کودک و نوجوان مناسبن. چند تا مجموعه بزرگ هم هست (عموما از انتشارات سوره مهر و انتشارات بهنشر) که چون نمیشد توی فهرست "مجموعه" رو گذاشت، نیاوردمشون. رده سنی کتابها رو خودتون چک کنین. بعضیهاش برای نوجوانه، بعضیها کودک و چند تا هم خردسال. 6 65 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین میثم عصاره 1403/4/17 کتاب منفعل بود و از یک جایی به بعد منفعل بودنش باعث آزار می شد . و اصلا مناسب نوجوان زیر ۱۲ سال مخصوصا کودکان نبود واقعا . توصیه نمی کنم 0 1 محمد صدرا شهریار 1401/11/30 جدا از این که خودش یک دایتان کامل هستش داخلش پر از داستان های تکه تکه هستش من داستان و نوشتن رو دوست داشتم اما موضوع داستان رو نه زیاد! 0 2 سعیده قاسمی 1403/5/31 یک روایت از یک نوجوان عادی در جریان روزهای ملتهب زمستان سال 57. داستان کاملا به دور از قهرمانپروریهای آرمانی است ولی با این حال کاملا کشش دارد. شخصیت قهرمان داستان در یک تقابل درونی که ممکن است برای همه پیش بیاید، شکل میگیرد و نهایتا برونداد عملی نتیجه این تقابل در یک صحنه خارقالعاده و دور از دسترس اتفاق نمیافتد. این هنر آقای حسنزاده است که در یک داستان با فرم قوی، میتواند در صحنههایی عادی و معمول، زمینه قهرمان شدن را برای نوجوان به تصویر بکشد. 0 0