ماه خونین ماه خونین محمد قبا و 1 نفر دیگر 3.9 4 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 7 خواهم خواند 6 خرید از کتابفروشیها ناشر باژ شابک 9786222193416 تعداد صفحات 412 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب ماه خونین، تصویرگر خسرو خسروی. بریدۀ کتابهای مرتبط به ماه خونین شکارچیِ کتاب🕯 ماه خونین محمد قبا 3.9 3 صفحۀ 172 برای یه بار هم که شده، پای تصمیمهایی که میگیری قرص و محکم وایستا. همیشه اینجوری نیست که دنیا صبر کنه تا تو از تصمیمت پشیمون بشی و بعد یه دونه بهترش رو بگیری. بعضی وقتها حتی فکر کردن بهش هم کافیه تا دیگه راه برگشتی وجود نداشته باشه. 0 3 شکارچیِ کتاب🕯 ماه خونین محمد قبا 3.9 3 صفحۀ 198 وقتی یه نفر رو آزار میدی، وقتی تحقیرش میکنی، وقتی دست میذاری روی نقطه ضعفش و فشار میدی، این اتفاقیه که درونش میافته. چروکیده میشه. از درون فریاد میکشه و کمک میخواد، اما کسی صداش رو نمیشنوه تا به دادش برسه. من باعث میشم تا اون از درون بپوسه. باعث میشم تا از درون بمیره. از درون مردن بدترین مرگه. 0 4 لیستهای مرتبط به ماه خونین Hermione بهترین کتاب های ایرانی 14 کتاب به نظرم هر کتابخونی ایرانی حداقل باید یک دونه کتاب ایرانی هم خونده باشه برخلاف تصور خیلیهامون که فکر میکنیم کتابهای ایرانی چرتن اگر واقعاً خوب بگردیم و کتابهای خوبو پیدا کنیم شاید حتی عاشق کتابهای ایرانی بشیم من میخوام چند تا اگر میخوای کتاب ایرانی خوندنو شروع کنید کتابهای خوبی بخونید و علاقمند بشید بهشون. و این و داخل این لیست هم کتابهای ایرانی فانتزی که قشنگن خیلی و هم عاشقانه و ادبی رو براتون معرفی میکنم و امیدوارم از خوندنم تک تکشون لذت ببرید و مطمئن باشید که ارزش خوندن رو دارند مثل دیگر کتابهای خارجی و.. 0 14 Hana بهترین کتابای تالیفی 3 کتاب لیست سه تا از بهترین کتابای تالیفی نوشته شده!! 5 6 جایزه ادبی پرانتز لیست نهایی کتابهای سال اول جایزه ادبی پرانتز 57 کتاب پس از پایان مهلت فراخوان کتابها، در مجموع حدود ۶۰ اثر از ۱۵ ناشر به دبیرخانه پرانتز رسید. به تفکیک، ۲۶ کتاب در بخش کتابِ اولِ نویسنده، ۱۸ کتاب در بخش جوان (یانگ ادالت) و ۱۷ کتاب در بخش کتاب بزرگسال، دارای شرایط حضور در لیست نهایی بودند. 5 85 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین logical Carline 1403/6/11 کتابی که بعد از تموم کردنش دوست داشتم آتشش بزنم😂🥲 جلد اول زیاد به جنگ,شلیک تیر, نیروهای نظامی, ارتش زمین و پرواز با هواناو نپرداخته بود خیلی فضای آروم دوستانه و زندگی گروهی مسالمت آمیزی داشت.حالا ین جلد چه اتفاقی افتاد؟!ا ایزدان همه چهره های اصلیشونو نشون دادن.(البته حشام و گوداذ عالی بودن😂)پایه های یه حکومت چند قرنه یه شبه درهم هم فرو ریخت.اتفاقات هیجان انگیز از قبیل پرواز در آسمون درحالی که کلی موجود فراطبیعی دروتونو گرفتن و حتی وجود زامبی ، قتل عام که توی این جموعه کلا یه چیز عادیه✋و مرگ همه🙂.نویسنده به هیچ کس رحم نکرد همه رو کشت و احساس میکنم به شعور منی که داشتم میخوندم بی احترامی شده از بس همه ی صحنه های مرگ غیر منطقی بودن.آقا خلاصه بگم هنوزم کتابو پیشنهاد میکنم و یکی از بهتریناست! 0 9 bita 1403/2/4 کتاب اولش روند کندی داره اما آخر کتاب شکل میگیره و قشنگ میشه 0 1 شکارچیِ کتاب🕯 1403/6/9 این کتاب بعد از تقریبا پنجاه روز تموم شد. نیمه اول کتاب خیلی کند و خسته کننده بود. جوری که من زوری میرفتم سرش و چند صفحه میخوندم و این کار یک ماه یا بیشتر طول کشید. یکم که از نیمه دوم گذشت داستان از اون فضای خسته کننده در اومد و شکل گرفت و من اشتیاقم برای خوندنش زیاد شد. برعکس نیمه اول، نیمه دوم رو خیلی زودتر تموم کردم. تا قبل از تموم کردن کتاب، فکر میکردم جلد اول بهتر بود. ولی از نصفه کتاب به بعد قشنگ معلوم بود که نویسنده حرفهای تر شده و بیشتر داره سر به سر شخصیتاش میزاره. الیته هر جلد فضاشون متفاوت از هم بود. خوشبختانه توی این جلد خبری از صحنههای عاشقانهی جلد اول - که اصلا خوب از آب در نیومده بودن - نبود. یعنی خیلی کاهش پیدا کرده بودن. از نکات منفی کتاب بخوام بگم : بعضی از صحنهها خیلی کلیشهای و مسخره (شایدم خندهدار) بودن و غرغرای شخصیت اصلی، بعضی رفتاراش و اینکه یهو هول برش میداشت خیلی روی اعصاب بود. نکات مثبتش : شخصیت پردازی و فضاسازی این کتاب عالیه. عمق شخصیت کرکترها و بعضی از صحنههای که نویسنده خلق میکرد باعث شد افتخار کنم که خالقشون ایرانیه. گاهی اوقات هم که نا امید میشدم نویسنده داستانو خراب کرد، توی فصلهای بعد جبرانش میکرد. آخر کتام هم خیلی کشت و کشتار راه افتاد و خب خب برای بعضی شخصیتا عمیقت ناراحتم :) در کل خیلی کتاب خوبی بود و منتظر جلد سوم میمونم و پیشنهادش میکنم. ولی اگه ریدینگ اسلامپ هستید نخونیدش. 0 13