معرفی کتاب الاکلنگ کودکی اثر محمدرضا رمضانی الاکلنگ کودکی محمدرضا رمضانی 4.2 10 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 20 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9789643917265 تعداد صفحات 368 تاریخ انتشار 1393/12/6 توضیحات کتاب الاکلنگ کودکی، نویسنده محمدرضا رمضانی. لیستهای مرتبط به الاکلنگ کودکی مهشید میرزاییان 1402/9/16 رمان نوجوان امروز 29 کتاب رمانهای معاصر کانون پرورش فکری برای نوجوانان 0 9 یادداشتها محبوبترین جدیدترین Aylin𖧧 1402/5/9 خاطرهی خوبی از خوندن این کتاب دارم. داستانش شاید خیلی جذاب نباشه، اما خلاقانهست، خوندنش حس خوبی داره و مخاطب رو ترغیب میکنه که خوندن کتاب رو ادامه بده. برا ده تا دوازده سالهها پیشنهاد خوبیه. 0 3 joiboy 1402/12/19 جزو بخترین کتاب هایی که تو دوران کودکی خوندم نمیدونم الان بخونم چه حسی بهش دارم ولی این کتاب جزو توصیه های منه برا مطالعه برای افراد زیر سن ۱۶ بالای ۱۶ مطمئن نیستم خوشتون بیاد 2 3 Zoha EBI 1403/9/16 همان روزی که این کتاب را خواندم، تصمیم گرفته بودم از عالم بچگی بیرون بیایم و بشوم همان انسان بالغی که دیگران می خواهند. اتفاقا چند وقتی هم بود که خیلی کمتر کتاب میخواندم. گفتم بگذار بروم توی کتابخانه یک کتاب انتخاب کنم، این کتاب خیلی چشمم را گرفت. به امانت گرفتمش و شروع کردم به خواندن. اوایل کتاب بود که تصمیم گرفتم دیگر نخوانمش چون داشت مرا می برد به آن قدیم ها. به زمانی که در حیاط خانه مادربزرگ با پسر خاله و پسردایی بازی می کردیم بی آنکه نگران امتحان زیست فردا باشیم. من می شدم شاهزاده خانم، پسردایی ام می شد شاه، پسر خاله ام می شد شهزاده و دختر خاله ام می شد ملکه. اداره می کردیم کشور اب نبات ها را. از آن رویا ها بیرون آمدن غیرممکن بود برا ما. چادری می انداختیم روی دوشمان و با کاغذ تاجی می ساختیم . روز ها با همان پارچه و کاغذ خوش بودیم. حالا رسیده ام به جایی که یادآوری آن روز ها درد دارد. حالا اگر فرصتی باشد باز هم شیطنت میکنیم، اما دیگر نه در قالب رویا. کتاب را که خواندم با خودم فکر کردم : " بزرگ شدن و بالغ بودن به این نیست که رویا نداشته باشی، آن موقع میشوی یک بالغ با کابوس. کسی که رویا اش را فراموش کند دیگر انسان نیست." خیلی تغییر کردم، خیلی. پی نوشت: رویای تان را فراموش نکنید که با واقعیت ها روبرو شدن خیلی دردناک است. خیلی... 0 25 نازنین 1403/1/17 برای سنین زیر ۱۵ سال توصیه میشه من که تو اون زمان این کتاب و خونده بودم عالی بود فانتزی جالبی داره به علاوه اینکه قلم نویسنده شیوا و ساده بود و خواننده به خوبی متوجه اتفاقات میشد 0 2