جناب نارنجی وارد می شود کودک۹ تا ۱۲ سال جناب نارنجی وارد می شود علی اکبر زین العابدین و 2 نفر دیگر 4.2 11 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 20 خواهم خواند 5 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786004629270 تعداد صفحات 100 تاریخ انتشار 1400/3/22 توضیحات کتاب جناب نارنجی وارد می شود، ویراستار سمیرا رستگارپور. لیستهای مرتبط به جناب نارنجی وارد می شود بهخوان کتابهای طنز مناسب 7 تا 10 سال 49 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب های طنز مناسب گروه سنی 7 تا 10 سال که توسط زهرا توکلی (@zahratavakoli) و معصومه توکلی (@masoomehtavakoli ) تهیه شده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 6 زهرا توکلی کتابهای طنز مناسب 7 تا 10 سال 49 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب های طنز مناسب گروه سنی۷ تا ۱۰ سال که با همفکری خواهرم معصومه توکلی @masoomehtavakoli تهیه کرده ام. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 8 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین Nj 1402/10/21 خیلی خنده دار و خوب بود . شاید وقتی ناراحت باشی بخونیش ، بخندی و حالت بهتر بشه . 0 0 فریماه 1402/12/12 🟠کتاب محشری است ! کتاب《 جناب نارنجی وارد می شود 》نوشته ی《 علی اکبر زین العابدین 》و تصویرگر این کتاب هم خانم 《ثریا مختاری 》هستند ، که به تصویرسازی بسیار علاقه دارند🟠 🟧می دانم خودت رو یک پرتقالی اصیل می دانی ، اما راستش اگر بخواهی یک نارنجی درست و حسابی این طرف ها پیدا کنی آن منم . شک نکن . من را ببین ! نارنجی یکدست عین پرتقال . پرتقالی بودن را باید از من یادبگیری . پس نارنجی هایش بفرمایند داخل ! 🟧 این کتاب مثبت ۷ تا ۷ هزار ساله هاست . 😁 کتاب طنز و بامزه ای هست و مطمئنا از خوندنش خیلی لذت می برید 🥰😇 حتما این کتاب رو تهیه کنید و از خوندنش لذت ببرید ☺️ 1 3 زینب سادات رضازاده 1402/6/22 ماجراهای آقای نارنجی را با پسر نوجوانم خواندم و لحظه های شادی را برای ما بوجود آورد، از استادم ممنوم، فقط کاش نسخه الکترونیکی تصویرها صورتی نبود، نارنجی بودن☺️ 0 7