آقای عزیز من آقای عزیز من ناهید گلکار و 1 نفر دیگر 2.8 4 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 7 خواهم خواند 0 ناشر نشر داستان شابک 9786004812061 تعداد صفحات 612 تاریخ انتشار 1399/7/22 توضیحات کتاب آقای عزیز من، ویراستار آتوسا قهرمانی. ادبیات ایران ادبیات داستانی رمان یادداشت ها محبوبترین جدید ترین فاطمه نصراله زاده 1403/2/25 گلنار، دختر فقیریه که برای پرستاری از یه خانم جذامی از خانواده ای ثروتمند استخدام میشه. بسیار دختر همه چی بلد و کاردانیه.شاد و همه فن حریف. مصنوعی بود. پر از غلط املایی بود خیلی خیلی خیلی روده درازی داشت و جزئیاتی که واقعا برامون مهم نبود :/ تا 30 یا 40 درصدشو خوندم. توی نرم افزار طاقچه. انقدر خسته شدم که هی زدم جلو. مثلا 200 صفحه میزدم جلو. باز یکی دو صفحه میخوندم داستان کامل دستم میومد ! هی زدم جلو تا تموم شدن کتاب و معلوم شدن سرنوشت شخصیت ها ارزش خوندن نداشت. از دراپ کردنش عمیقا خوشحالم. 0 1 ساجده جعفری 1402/10/18 شخصیت پردازی و تصویرسازی فضای کتاب آنقدر زیبا هست که سرمای یخبندان کوهستان را حس می کنید و آرزوهای پوچ و بیهوده ای که به دست می آید اما دیگر صاحب آرزوها فوت کرده است را می بینید 0 8 فاطمه ملایی 1403/1/5 خیلی جالبه یک دختر نوجوان اینجا شده ناجی چه همه آدم بزرگسال کلا مشاور شده آدم خوبه و همه چی دان من نفهمیدم این دختر مذهبیه مذهبی نیست یکجا چادر به سر یکجا کلا حجاب رو برداشته از نظر ویرایشی پر از اشتباه و غلط املایی کلا اگه خیلی خیلی بیکارین این کتاب رو بخونین 0 2