معرفی کتاب تاریخ خلفا: از رحلت پیامبر تا زوال امویان (11 - 132ه) اثر رسول جعفریان کتابعمومیفلسفهاسلامی تاریخ خلفا: از رحلت پیامبر تا زوال امویان (11 - 132ه) رسول جعفریان 4.2 12 نفر | 3 یادداشت جلد 2 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 16 خواهم خواند 16 ناشر دلیل ما شابک 9789647990301 تعداد صفحات 828 تاریخ انتشار 1392/11/12 توضیحات کتاب تاریخ خلفا: از رحلت پیامبر تا زوال امویان (11 - 132ه)، نویسنده رسول جعفریان. تاریخ اسلام تاریخی دینی و مذهبی یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا نجاری 1401/1/24 جلد دوم تاریخ خلفا از شهادت پیامبر و ماجرای سقیفه آغاز میشه و تا سقوط امویان ادامه پیدا می کنه. من کتاب رو دوست داشتم. با اینکه متن نسبتا سختی داشت، غلط املایی هاش کم نبود و متاسفانه مثل بقیه ی کتابهای مشابه، احساس نیاز نکرده بودن که خیلی از جملات عربی رو ترجمه بکنن من واقعا نمی فهمم این کتابها به فارسی نوشته میشه خب چرا روایت ها و جمله های عربی رو ترجمه نمی کنید؟ چرا فکر میکنید ما بلدیم؟!!! غیر از این نکاتی که گفتم، از بقیه ی کتاب راضی بودم به همین دلیل پنج ستاره کامل دادم. مخصوصا سیر موضوعی و دسته بندی اتفاقهای تاریخی خوب بود. توی ذهنم آشفتگی ایجاد نکرد بلکه تونستم یک جورایی به هم ربطشون بدم 0 12 نوید نظری 1403/6/10 از رسول جعفریان در تاریخ هرچه یافتید بخوانید! این کتاب نه تنها تاریخ بلکه تحلیل عمیق و موشکافانه بسیاری از وقایع صدر اسلام است. جعفریان در این کتاب با مراجعه به اقول اکابر علمای تاریخ اسلام ریشه بسیاری از وقایع سختفهم و پیچیده را بیان میکند. مدل شکلگیری نظام حاکمیت در عصر خلفای سهگانه میراث آنان برای حضرت امیر ریشهناکامیهای حضرت امیر در بستر نهاد اجتماعی جامعه و بالاخره نقش نخبگان در آن 0 4 جواد محمدنیا 1403/10/18 دو بخش این کتاببرایم تازه و جذاب بود: ۱. چرا جز چندی از اوباش عثمان را یاری نکردند؟! و ۲. کشتار بیرحمانۀ علویان و شیعیان از زمان معاویه؛ برایم عجیب بود که با این وجود چطور شیعه باقی ماند!؟ 0 3