معرفی کتاب قصه های کوتی کوتی اثر فرهاد حسن زاده قصه های کوتی کوتی فرهاد حسن زاده و 2 نفر دیگر 3.8 15 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 29 خواهم خواند 3 ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9789643911416 تعداد صفحات 48 تاریخ انتشار 1393/5/5 توضیحات کتاب قصه های کوتی کوتی، نویسنده فرهاد حسن زاده. لیستهای مرتبط به قصه های کوتی کوتی منصوره مصطفی زاده 1403/5/15 کتاب برای کلاس اولیها 35 کتاب برای کلاس اولیها چه کتابی باید بگیریم؟ به جز کتابهایی که اصلا نوشته و طراحی شدهاند برای کلاس اولیها، هر کتابی که متن کوتاه در صفحه داشته باشد، محاورهنویسی نداشته باشد، و کلمات عجیب و غریب پیچیده هم نداشته باشد، خوب است. اگر طنز باشد و تصاویر جذاب داشته باشد که خیلی هم بهتر! با این حساب یکی از بهترین مجموعهها برای بچهای که تازه دارد خواندن را یاد میگیرد، مجموعه فیلی و فیگی از نشر پرتقال است. 10 133 فاطمه ایزدپناه 1403/2/5 کتاب کودک 11 کتاب کتاب کودک 0 0 پانیا 1402/12/20 فرهاد حسن زاده 22 کتاب همه ما اقای حسن زاده عزیز را می شناسیم و با کار های جذاب ایشون اشنایی داریم.این لیست چند تا از کتاب های ایشون است. 4 9 یادداشتها محبوبترین جدیدترین ن/ لط؋ـے 1403/6/31 قصه یک هزارپا که دنبال امتحان کردن کارای غیر معمول در گونهی هزارپاهاست مثلا پوشیدن کفش و سنگ پا کشیدن و.... داستان منسجم و کش داری نداره بیشتر شبیه یک مجموعه لطیفه با محوریت یک هزارپای شیطونه. شوخیهای زبانی داره که اگه کودک موفق به فهمیدنشون بشه جالبه "کتاب اول" اولین کتاب از این مجموعه است که میخونم و ایدهاش رو دوست داشتم؛ اما نکته تربیتی خاصی نداره و اتفاقا گریه کردن کوتیکوتی برای رسیدن به خواستههاش رو میشه ضد تربیتی برداشت کرد. 0 1 مریم رضوی 1403/2/22 من سه جلدش رو خوندم و بنظرم جالب بود اما حتما واسه بچه ها خیلی جالب تر باید باشه :) نکات آموزنده هم داشت اما بنظرم مجموعه کتاب های گاستون خیلی جالب تر بودن و ایدهشون نو تر بود 0 0