معرفی کتاب پیشآمد اثر کاظم بهمنی کتابعمومیادبیاتشعر پیشآمد کاظم بهمنی 4.4 15 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 30 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر نیماژ شابک 9786007185827 تعداد صفحات 72 تاریخ انتشار 1398/11/27 توضیحات کتاب پیشآمد، شاعر کاظم بهمنی. ادبیات ایران شعر ایرانی بریدۀ کتابهای مرتبط به پیشآمد شکیبا میم 1403/11/3 پیشآمد کاظم بهمنی 4.4 3 صفحۀ 24 لحظه ی تشییع من از دور بویت می رسید تا دو ساعت بعد دفنم همچنان جان داشتم! 0 3 محمدپور 1403/12/15 پیشآمد کاظم بهمنی 4.4 3 صفحۀ 22 جواب کن به جز مرا، صدا بزن شبی مرا و جای تازه باز کن میان زندگانیات 0 23 لیستهای مرتبط به پیشآمد ؛ فاطمه زکیزاده 1403/10/27 شعر 11 کتاب ؛ در اقامتگاه شعر 0 3 محمدپور 1402/10/30 اشعار فارسی 7 کتاب اشعار عاشقانه فارسی که دوسشون داشتم 1 47 مبینا طاهری 1401/9/9 شعر و ادبیات 9 کتاب شعر معاصر 0 17 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زینب قلیچ خانی 1403/9/26 شاخه را محکم گرفتن این زمان بی فایده است برگ می ریزد، ستیزش با خزان بی فایده است گاه سکان را رها کردن نجات کشتی است گاه بین موج و طوفان بادبان بی فایده است 0 3 علیرضا فراهانی 2 روز پیش اینگونه مینویسم که اولین کتاب غزلی که از شاعران جوان معاصر، دست گرفتم این کتاب بود، در مسافرتی دلچسب و پر خاطره، هنوز یادم هست که این کتاب رو در همان سفر بیش از چهار بار خواندم گفت ديده است مرا؛ این که كجا يادش نيست همه چيزم شده و هيچ مرا يادش نيست این ستاره به همه راه نشان میداده است حال نوبت که رسیده است به ما یادش نیست قصهام را همه خواندند، چگونه است كه او خاطرات ِ من ِانگشتنما يادش نيست؟ بعد ِمن چند نفر كُشته، خدا میداند آن قدر هست كه ديگر همه را يادش نيست او كه در آينه در حيرت ِ نيم خودش است نيمهی ديگر خود را چه بسا يادش نيست صحبت از کوچکی حادثه شد؛ در واقع داشت میگفت مهم نیست مرا یادش نیست؛… #کاظم_بهمنی 0 0 محمدپور 1402/1/7 از سری کتب شعر که ارزش خوندن داره حسابی 0 10