روندا برن و 2 نفر دیگر
3.8

1391/5/2

شما در دستان خود راهی به سوی یک زندگی جادویی داریدبه خاطر می آورید زمانی را که یک بچه بودید و باور داشتید که زندگی جادویی بود؟ خوب، جادوی زندگی واقعی است، و خیلی الهام بخش تر و هیجان انگیز تر از زمانی است که بچه بودید و آن را تصور می کردید. شما می توانید در رویاهای تان زندگی کنید، می توانید هر چیزی را که می خواهید داشته باشید، و زندگی تان می تواند ستاره ها را لمس نماید! با من به این سفر فراموش نشدنی بیست و هشت روزه بیایید، وقتی کشف می کنیم چه قدر زندگی مان می تواند حیرت انگیز باشد.ماجراجویی ما دو هزار سال پیش شروع می شود، وقتی آموخته های زندگی در حال تغییرمان درون کتاب مقدس پنهان شده بود. به مدت بیست قرن این دانش تقریبا افراد زیادی را متحیر و شگفت زده کرده و آن ها آن را بد تعبیر کرده بودند.

aysan

💜💚بسم الله الرحمن الرحیم 💚💜

کتاب 'معجزه شکرگزاری' نوشته راندا برن، نویسنده مشهور کتاب 'راز'، یکی از آثار برجسته در زمینه رشد فردیه . این کتاب به اهمیت شکرگزاری در زندگی و ابزارهایی برای تجربه بیشتر رضایت و خوشبختی ارائه میده.
  راندا برن در 'معجزه شکرگزاری' به تشریح قدرت شکرگزاری و تأثیرات مثبت آن بر زندگی ما می‌پردازه.
 او روش‌های ساده و کاربردی برای تمرین روزانه شکرگزاری ارائه میده که به بهبود روحیه، روابط و حتی وضع
 مالی کمک کنه
  یکی از نقاط قوت این کتاب، سادگی و قابل فهم بودن مطالب اونه که واقعا من لذت بردم . تمرینات پیشنهادی راندا برن به راحتی قابل انجا هستن و تأثیرات مثبت آن‌ها به سرعت قابل مشاهده است. اما بعضی از قسمت‌های کتاب ممکن است برای افرادی که به دنبال مطالب عمیق‌تر هستند، سطحی به نظر بیاد
  در مجموع، 'معجزه شکرگزاری' کتابیه که هر کسی می‌توانه از اون بهره‌مند شود. اگر به دنبال بهبود زندگی خودتون از طریق شکرگزاری هستید، این کتاب می‌تونه راهنمایی ارزشمند برای شما باشه