هانیه ترک هانیه ترک دنبال کردن @h7h 2 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(73 کتاب)0امتیاز دنبال کردن13یادداشت15امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 73 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها هانیه ترک علی از زبان علی محمد محمدیان 4.7 33 بزرگان دین رو مفصل توصیف کرده 0 0 هانیه ترک کتاب آه: بازخوانی مقتل حسین ابن علی (ع) یاسین حجازی 4.6 85 نوشته های کتاب تصویر دارن و قلب رو آگاه درعین حال غمگین میکنند 0 0 هانیه ترک خواجه تاجدار ژان گوره 3.8 15 به خیلی از سوالای تاریخی من جواب داد 0 0 هانیه ترک به من گفتند تنها بیا: "پشت خطوط داعش" سعاد مخنت 3.8 11 نقش دغدغه های ذهنی در تشخیص سفیدی و سیاهی پررنگه 0 1 هانیه ترک در قلمرو پادشاهان (زندگی من در عربستان سعودی): پرده برداری از اسرار بزرگترین و قدرتمندترین خانواده سعودی کارمن بن لادن 3.2 9 نویسنده نتونست خودش رو با زنان عربستانی یکی بدونه 0 1 هانیه ترک رحمت واسعه محمدتقی بهجت فومنی 4.2 22 انگار که بخشهایی از کتاب الهامات آسمانی هستند 0 1 هانیه ترک شعریکاتور (دفتر اول): مخاطب خاص رضا احسان پور 3.5 3 به خلاقیتت کمک میکنه 0 0 هانیه ترک بهار برایم کاموا بیاور مریم حسینیان 3.5 25 اگه تخیل قوی دارین بخونین 0 1 هانیه ترک رقص باد و آب شهره وکیلی 5.0 1 تهش واقعا شوکه میشی 0 1 هانیه ترک چگونه با هر کسی صحبت کنیم: صندوقچه راهکارها لیل لاوندز 4.1 8 بازاریابی یعنی حرف زدن با هر آدمی و هرشغلی سهم کوچک یا بزرگ توش داره 0 1 هانیه ترک معجزه شکرگزاری (معجزه سپاسگزاری) روندا برن 3.8 9 سیستم آدما رو پاداش تنظیم شده و تشکر کردن هم بخشی از اونه ولی گاهی اوقات زبان بدن یا اجتناب از بعضی کارا یعنی شکر گذاری 0 3 هانیه ترک قورباغه ات را قورت بده برایان تریسی 3.4 34 اینو بهت یادآوری میکنه که اولویت بندی تو انجام کارها چه قدر به پیشرفت کمک میکنه 0 2 هانیه ترک دختری با گوشواره مروارید تریسی شوالیه 3.8 13 کتاب روانی هست و وقتی داری کتاب رو تموم میکنی متوجه هستی که داستان انسجام داره 0 1 باشگاهها چالشهااین کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.