فاطمه مغیثی فاطمه مغیثی دنبال کردن @faatm_z 0 دنبال شده 5 دنبال کننده کتابدوست(22 کتاب)0امتیاز دنبال کردن14یادداشت21امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 22 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 2 کتاب یادداشتها فاطمه مغیثی 1402/4/6 سنگفرش هر خیابان از طلاست وو-جونگ کیم 3.4 9 کتاب صوتیش رو شنیدم و ارزش شنیدن داشت 0 2 فاطمه مغیثی 1402/4/6 قدرت « من هستم » جوئل آستین 4.0 3 شخصا خیلی از آقای جوئل اوستین خوشممیاد، حرفاشون دلنشین و واقعیه 0 0 فاطمه مغیثی 1402/4/6 هر کاری راهی داره ماری فورلئو 4.5 1 کتاب قشنگیه ، یاد میده نباید اهمال کاری و تنبلی خودمون رو ب گردن شرایط زندگی و خانواده و جامعه بندازیم، چون هرکاری راهی داره و با هر شرایطی ک داشته باشیم میتونیم راهی واسه رسیدن به خواسته های قلبیمون پیدا کنیم 0 0 فاطمه مغیثی 1402/4/6 چگونه کمال گرا نباشیم: روشی جدید برای خودباوری، زندگی بدون ترس و رهایی از کمالگرایی استیون گایز 4.0 41 اعتراف میکنم تا قبل از این کتاب فکر میکردم کمتلگرا نیستم اما بعد از خوندنش متوجه شدم چقور تو قسمتهای مختلف زندگیم دیدگاه کمالگرانه دارم و باید تصحیحش کنم و بیخود دارم سخت میگیرم 0 7 فاطمه مغیثی 1402/4/2 غول درون هری دبلیو کارپنتر 4.6 2 با زبان روان و ساده از قدرتی ک درونمون داریم واسمون میگه من در قالب داستانی واسه پسرم خوندم تا از سن کم با قدرت نا خودآگاهش آشنا بشه 0 5 فاطمه مغیثی 1402/4/2 موش خالی بند علی محمدپور 4.0 1 این کتاب رو واسه پسرم خوندم و آموزش اینه ک ب دروغ حرفی نزنن در این صورت دوستاشون از دست میدن با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 فاطمه مغیثی 1402/4/2 مراقبه بر شعله عشق: رسیدن به سلامتی با استفاده اط اشعار مولوی، حافظ ... همراه با نظریات علمی (به صورت پرسش و پاسخ) عبدالحسین حق بین 5.0 1 خیلی قشنگ بود ، البته من کتاب صوتی رو گوش دادم و واقعا لذت بردم و متوجه شدم متاسفانه تو دوران مدرسه چقد اشعار این بزرگان سطحی و بی معنا واسمون معنی میکردن و متوجه مغز اشعار نبودیم پیشنهاد میکنم این کتاب رو بصورت فایل صوتی گوش کنید 0 0 فاطمه مغیثی 1402/4/2 بزرگترین راز روندا برن 3.5 1 در ادامه کتاب راز نوشته شده، من دفعه اول ک خوندم خیلی سطحی متوجه حرفاش شدم ، اما کتابهای دیگه در رابطه با ناخودآگاه انسان و آگاهی جمعی و این دسته خوندم تازه متوجه عمق بحث کتاب بزرگترین راز شدم 0 0 فاطمه مغیثی 1402/4/2 بخواهید تا به شما داده شود استر هیکس 4.0 3 کتاب خوبیه ، اما بنظر شخص من کتاب راز کامل تر و مفهومی تر هستش 0 1 فاطمه مغیثی 1402/4/2 چهار اثر از فلورانس اسکاول شین فلورانس اسکاول شین 3.0 36 اولین کتابی ک در زمینه قدرت درونی و قانون جذب خوندم این کتاب بود ، واسم حالب بود ک قواعدش رو ب کار بگیرم ببینم چقدر واقعیه و خودش رو بهم ثابت کرد اولین کتابی ک عااااشقش شدم این کتاب بود به همه هم پیشنهادش میکنم 0 2 فاطمه مغیثی 1402/4/2 معجزه ی سپاس گزاری روندا برن 3.8 16 خیلی دوستش دارم چون شکر گزاری واقعی رو بهمون یاد میده با خوندن این کتاب تازه متوجه میشی شکر گزاری حقیقتا چطوریه و تا الان شکر گزار نبودیم 0 3 فاطمه مغیثی 1402/4/1 راز روندا برن 2.5 26 عالی عالی عالی عالی من ک عاشقشم متن کتا ب و حرفا رو باید درکش کرد وقتی با اتفاقات و واقعیات زندگیت مطابقت میدی میبینی واقعا درسته باید صدبار خوندش تا ملکه ذهن بشه و وارد ناخودآگاهمون بشه 0 1 فاطمه مغیثی 1402/4/1 قله ها و دره ها اسپنسر جانسون 3.6 11 خیلی قشنگه ، چون دیدگاه جالبی از پستی و بلندی های زندگی داره و خیلی زیبا توصیف میکنه ک ت چطور تو دره های زندگی ناامید نشیم و خودمون رو آماده کنیم واسه فتح قله ها من دوستش داشتم 0 0 فاطمه مغیثی 1402/4/1 اثر مرکب دارن هاردی 3.9 128 واقعا کتاب مفید و خوبیه و میشه با روشی ک آموزش داده شده عادتهای بد رو ترک کرد و عادات خوب رو جایگزین کرد اما اگر واقعا اجرا کنیم و سهل انگاری رو کنار بزاریم 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب فاطمه مغیثی 1402/4/7 از دولت عشق کاترین پاندر 2.8 1 صفحۀ 3 بزرگترین نیاز بشر؛ نیاز به عشق و محبت است و هیچ انسانی بدون آن نمی تواند سر کند . محبت عظیم ترین قدرت روی زمین است . محبت حلیم و بردبار است . محبت حسد نمی برد؛کبر و غرور ندارد ؛ اطوار ناپسند ندارد . خشم نمی گیرد . در همه چیز صبر می کند و همه را باور می نماید . در همه حال امیدوار می باشد . محبت هرگز ساقط نمی شود و... 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.