معرفی کتاب فرهنگ فلسفی اثر جمیل صلیبا مترجم منوچهر صانعی دره بیدی کتابعمومیفلسفه فرهنگ فلسفی جمیل صلیبا و 1 نفر دیگر 3.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 1 ناشر حکمت شابک 0000000057141 تعداد صفحات 708 تاریخ انتشار 1373/5/26 نسخههای دیگر نشر موسسه انتشارات حکمت نشر حکمت توضیحات کتاب فرهنگ فلسفی، نویسنده جمیل صلیبا. ادبیات لبنان دهه 1970 میلادی فلسفی کتاب مرجع یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمدرضا ایمانی 1403/11/4 مزایا: ۱- نویسنده تمام تلاشش رو کرده که مفاهیم فلسفی به فرانسه رو عربیسازی کنه و از تکرار تلفظ اونا به رسم الخط عربی پرهیز کرده. ۲- مترجم فارسی اما برعکس. به زور اصطلاحات رو فارسی سازی نکرده و اگه تو سنت فلسفیمون استعمال مفهومی رایج بوده همون رو ذکر کرده. معایب: ۱- خیلی قدیمیه. چاپ اول ترجمه برای ۱۳۶۶. نمیدونم چاپ اول اصلیش کیه! ۲- به خاطر قدیمی بودنش زبان معیارش فرانسهست و نه انگلیسی! زبان انگلیسی هم داره ولی به فرانسوی فهرست نویسی شده. ۳- متاسفانه فرهنگ محدود به لغات فلسفه و منطق کلاسیکه و فکر کنم لغات تخصصی از دکارت به بعد رو شامل نمیشه. در مجموع به فرهنگهای به روزتر اگه رجوع کنید بهتره. هر چند برای برخی معادلات فلسفه کلاسیک قابل استفادهست. 5 23