معرفی کتاب نیروی طبیعت: رمان اثر جین هارپر مترجم فرسیما قطبی نیروی طبیعت: رمان جین هارپر و 2 نفر دیگر 2.9 6 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 12 خواهم خواند 6 ناشر نون شابک 9786226652261 تعداد صفحات 358 تاریخ انتشار 1399/9/30 توضیحات کتاب نیروی طبیعت: رمان، ویراستار زهرا رنجبرمحمدی. بریدۀ کتابهای مرتبط به نیروی طبیعت: رمان MahdieFeizi 1403/5/23 نیروی طبیعت: رمان جین هارپر 2.9 3 صفحۀ 41 ترس به آدم غالب می شه باعث می شه دیگه سخت به چیزی که می بینی اعتماد کنی. 0 16 یادداشتها محبوبترین جدیدترین ماه آسمان 🇮🇷 1402/6/19 کلی نقد خوب و مثبت خونده بودم ازش وقتی سال1401 شروعش کردم.. تمام نقد های مثبتی که خواندم درست بود... نفسگیر ...نفسگیر... گیرا...جذاب کاملا دلهره و ترس و هر حسی را که میخواد القا میکنه نمیتونی ازش دست برداری تقریبا از همون فصل های اول از این کتابهایی که بهش زمان بدیم خوب بشه نیست, از همون صفحه ی اول خوبه با اون رفت و برگشت های پینگ پنگی به گذشته و حال هر لحظه ترغیبت میکنه بری فصل بعدی به جرئت یکی از بهترین کتاب های ژانر معمایی و جنایی و بهترین کتاب جین هارپر قطعا قصد ندارم از داستانش بنویسم شاید لذتش را کم کنن 0 2 فاطمه مینایی 1403/8/8 به زور تمومش کردم والا 0 3 سمی 1 ساعت پیش این کتاب رو تقریبا دو روزه خوندم و خوشخوان و روان بود و اگر به کتابهای معماگونه و پلیسی علاقه داشته باشید میتونه گزینهی خوبی براتون باشه. البته حدود صد صفحهی پایانی کتاب راز ناپدید شدن آلیس برای من مشخص شده بود. آلیس زنی است که برای طبیعتگردی همراه یک گروه چهار نفره از دوستانش راهی میشوند. هر چهار نفر برمیگردند ولی آلیس ناپدید میشود و پلیس در صدد پیداکردن اوست. داستان به صورت موازی هم ماجرای تلاشهای پلیس برای پیدا کردن آلیس را بیان میکنه و هم اتفاقاتی که طی این اردوی گروهی برای این پنج نفر پیش میاد. جریان ناپدید شدن آلیس به نوعی با مسائل کاری و خانوادگی اعضای تیم پیوند خورده که در جریان داستان متوجه آنها میشویم. مامور پلیس آرون فالک شخصیت محبوب من در این داستان بود. توصیفات طبیعت گردی در کنار ماجراجویی و کنجکاوی برای کشف راز داستان حس خوبی رو ایجاد میکرد. 0 0