معرفی کتاب نیروی طبیعت: رمان اثر جین هارپر مترجم فرسیما قطبی نیروی طبیعت: رمان جین هارپر و 2 نفر دیگر 3.1 4 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 9 خواهم خواند 6 ناشر نون شابک 9786226652261 تعداد صفحات 358 تاریخ انتشار 1399/9/30 توضیحات کتاب نیروی طبیعت: رمان، ویراستار زهرا رنجبرمحمدی. ادبیات داستانی ادبیات استرالیا داستان جنایی داستان معمایی داستان تریلر دهه 2010 میلادی بریدۀ کتابهای مرتبط به نیروی طبیعت: رمان MahdieFeizi 1403/5/23 نیروی طبیعت: رمان جین هارپر 3.1 2 صفحۀ 41 ترس به آدم غالب می شه باعث می شه دیگه سخت به چیزی که می بینی اعتماد کنی. 0 16 یادداشتها محبوبترین جدیدترین ماه آسمان 🇵🇸 1402/6/19 کلی نقد خوب و مثبت خونده بودم ازش وقتی سال1401 شروعش کردم.. تمام نقد های مثبتی که خواندم درست بود... نفسگیر ...نفسگیر... گیرا...جذاب کاملا دلهره و ترس و هر حسی را که میخواد القا میکنه نمیتونی ازش دست برداری تقریبا از همون فصل های اول از این کتابهایی که بهش زمان بدیم خوب بشه نیست, از همون صفحه ی اول خوبه با اون رفت و برگشت های پینگ پنگی به گذشته و حال هر لحظه ترغیبت میکنه بری فصل بعدی به جرئت یکی از بهترین کتاب های ژانر معمایی و جنایی و بهترین کتاب جین هارپر قطعا قصد ندارم از داستانش بنویسم شاید لذتش را کم کنن 0 2 فاطمه مینایی 1403/8/8 به زور تمومش کردم والا 0 2