پرخو عمومیداستانایران پرخو شبنم غفاری حسینی 3.1 8 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 15 خواهم خواند 2 ناشر شهید کاظمی شابک 9786227177305 تعداد صفحات 128 تاریخ انتشار 1399/4/30 توضیحات کتاب پرخو، نویسنده شبنم غفاری حسینی. رمان ادبیات ایران ادبیات داستانی بریدۀ کتابهای مرتبط به پرخو فاٰطمهزهرا پرخو شبنم غفاری حسینی 3.1 4 صفحۀ 53 بابا میگفت همهٔ آدمها یک جایی با وجدانِ خودشان تنها میشوند؛ به شرطی که زیر خروارها خاک دفنش نکرده باشند. 0 2 لیستهای مرتبط به پرخو فاٰطمهزهرا ۴۰۳ ِ خورشیدی.☀️ 21 کتاب برای اینکه پیشرفت یا پسرفت کتابخوانی در سال جاری مقابلِ چشمانم باشد و به معنای تایید و خوب بودن کتابها نیست. 0 12 یادداشتها محبوبترین جدید ترین فاطمه نجار 1400/10/20 یک رمان پرهیجان با قلم جذاب درباره ی جنگ مخفیانه ی غذا و دارو علیه ملتها ، تلفیق دفاع مقدس و جانبازان آن دوران با وقایع روز هم بسیار جالب بود 0 0 مریم زارعی 1402/2/29 موضوعی که نویسنده سراغش رفته بود دغدغه روز و جذاب بود شخصیت پردازی نسبتا خوبی داشت اما روند داستان و شیوه ی حل مسئله شاید جای پرداخت بیشتری داشت 0 1 حسن مجیدیان 1403/8/22 🔸 پرخو خیلی خواندنی است انصافا. داستان خانمِ دکتری که هم استاد دانشگاه است و هم در آزمایشگاه رتبه ی بالای کارمندی دارد. او در جریان فروش آمپول های آلوده در بازار که منجر به نابینایی عده ای شده؛ دست به افشاگری علیه مقامات دخیل در مسأله و باند و مافیای مخوفِ پشت این جریان میزند و زندگی و جایگاه خودش و همکارش و شوهر و پدر و دخترش تا مرز نابودی میرود ولی آخرِ کار ناگهان در حبس انفرادی تلفنی زنگ میخورد و.... کشش و گیرایی و عبرت آموزی داستان بالاست. قلم شیرین و اتفاقات غیرمنتظره. پای چه کسانی که به مسیرِ اتفاقاتِ داستان، باز نمیشود! اما داستانِ کش و واکشِ نفس لوامه و اماره ی ماست بر سرِ انتخاب منافع یا پایمردی در راه حق و هزینه دادن. خانم دکترِ این قصه، در نهایت سربلند خارج میشود اما خدا میداند اگر ماها جای او بودیم، وضعمان چه بود! منافع و مطامع و خاطر عزیزان و آبرو و...چیزهای کمی نیست و سرِ بزنگاه، معلوم نیست ما حق را فدای آنها بکنیم یا نکنیم! بهرحال پرخو یکی از خواندنی ترین محصولات انتشارات متعهد و پرکارِ شهید کاظمی است. #معرفی_کتاب #پرخو #انتشارات_شهید_کاظمی #آخرین_کتابی_که_خواندم 0 0 عرفان جمشیدی 1402/6/19 بنظرم موضوع جدید و جذابی داشت، ولی جا داشت که خیلی بیشتر بهش پرداخته بشه و داستانش پختهتر بشه. 0 2