معرفی کتاب بلیط بختآزمایی اثر آنتون چخوف مترجم کاترین موسویزاده بلیط بختآزمایی آنتون چخوف و 1 نفر دیگر 3.2 13 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 35 خواهم خواند 2 ناشر کانون فرهنگی چوک شابک 9784681327815 تعداد صفحات 13 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب بلیط بختآزمایی، مترجم کاترین موسویزاده. لیستهای مرتبط به بلیط بختآزمایی انسانی در جستجوی معنا؛ 1403/10/21 ۱۴۰۳ با چیا گذشت؟🎀📚 68 کتاب ~°به نام او~° درسته لیستهای دیگهای دارم که کتابارو فصل به فصل گذاشتم ، ولی یه لیست تمام و کمال از ۳۶۵ روز بنظرم نیازه و این منسجم بودن حس بهتری بهم میده. 1 41 انسانی در جستجوی معنا؛ 1403/10/20 کتابایی که تو زمستون ۱۴۰۳ محکم بغل کردم و گرم شدم! 33 کتاب •~به نام او~• توی این ۳ ماه رکورد شکست و کلی کتاب عالی خوندم و باهاشون زندگی کردم و قسمت شد مجموعه اخگر رو تموم کنم . اما دوستان لیست در حالا تکمیل و هنوز یک شیشم فصل مونده ، و تا همین جای کار از خودم ممنونم که با انتخاب و خوندن این کتابها به خودم لطف کردم و بهتر زندگی کردم و به صرفه تر! 1 24 یادداشتها محبوبترین جدیدترین انسانی در جستجوی معنا؛ 1403/10/24 واقعا قدرت عجیبی میخواد که توی کمتر از ۲۰ صفحه محتوایی ارائه بدی اینقدر جالب باشه و مدتها بشه در موردش فکر کرد. این کتاب خیلی جالب و به نحوی ثابت میکرد حتی تصور یهویی پولدار شدن تا چه حد میتونه روی روابط زناشویی اثر بزاره! دیگه چه برسه به واقعیتش. توی طاقچه میتونید بخونید. 0 5 وحید اسلامی 1404/3/19 این هم شبیه کتاب تهمت از اثرگذاری نگاه آدم در قضاوتش نسبت به افراد حرف میزد با این تفاوت که یک ویژگی دیگری از شخصیت آدمی را اضافه کرده بود. اینکه اگر آدمی، در این دنیا به چیزهای بیشتری از زرق و برقش برسد و یا حتی مدتی بیاندیشد که به آن خواهد رسید، دیگر رضایت از زندگی کنونی محال خواهد بود. عملا رضایت از وضعیت کنونی با امید به داشتن امکانات بیشتر، ناممکن است. 0 0