معرفی کتاب همسر خاموش اثر ا.اس.ا. هریسون مترجم مریم مفتاحی

2.9

ناشر
آموت
1398/10/25

نویسنه و درمانگر کانادایی در سال 1948 به دنیا آمد و در آپریل 2013 پیش از انتشار تنها رمانش همسر خاموش با بیماری سرطان از دنیا رفت و فرصت نیافت شاهد موفقیت کتابش باشد رمان ای اس ای هریسون پس از انتشار در زمره ی پرفروش ها قرار گرفت و فیلم آن در دست ساخت است که نیکول کیدمن بازیگر معروف و اسکار گرفته ی استرالیایی نه تنها نقش زن فیلم را بازی میکند بلکه سرمایه گذار آن است
سوفی هنا نویسنده ی کتاب خانه زن دیگری است جذاب تر از رمان دختر گمشده ی گیلیان فلین اگر عاشق کتاب های عمیق و پر احساس هستید یا گاهی سنگدل بی پروا و بی فکر میشوید این رمان را بخوانید
شور وش فعی فوق العاده و دلنشین عاشق رمان هایی هستم که نمیتوانم پایانش را حدس بزنم
تصویری تکان دهنده از روابطی که بیراهه میرود
نویسنده شخصیت  هایش را از منطقه ی امن بیرون می آورد و به چالش می اندازد آنها را به دنیایی میکشاند که هر چیزی در آن ممکن است حتی قتل
الیزابت براندج نفس در سینه ام حبس بود بی صبرانه جلو میرفتم تا ببینم داستان به کجا انجامید
اس جی واتسون نویسنده ی پیش از آنکه بخوابم از رمان های پرفروش و...

من معمولا یادداشت بلند بالایی برای یک کتاب نمی نویسم و سعی میکنم همون در حد چند کلمه منظورم رو برسونم
امااااااا واقعا هیچ کلمه ای برای بیان نظرم راجب این کتاب سی و پنج فصله پیدا نکردم
کتاب نوشته خانوم سوزان هریسون هست (من نمی دونستم نویسنده زنه )
شروع کتاب با نشون دادن زندگی یه زوج اغاز میشه که بیست ساله باهمن ولی دختره فاز روانشناسی برداشته و نذاشته ازدواجشون ثبت بشه (که اخرای کتاب به شدت پشیمونه از این بابت )
وقتی کتاب رو شروع کردم به نظرم معمولی بود و راجب بهش خنثی بودم که با گذشته چند فصل نظرم تغییر کرد،خیلی خلاصه بگم به هرچی که من بهش باور دارم در تضاد بود و به همین دلیل ادامه دادم که ببینم این نوع تفکر که خیلیا امروزه بهش میگن روشن فکری و اپن ماین(درست نوشتم) بودن چجوریاس.
بپردازیم به شخصیت ها

در ابتدا شخصیت اصلی زن(جودی)
روانشناس بود و واقعاااااا رو مخم بود هر کوفتی که توی داستان اتفاق می افتاد رو ربط میداد به مسائل روانشناختی
شریک زندگیش با یکی دیگه ریخته رو هم =اشکال نداره نیاز داشته حتما پیش میاد (تکرار شده به اندازه بیست بار در طول کتاب)

شخصیت اصلی مرد(تاد)

لاشی،بی وجدان،مزخرف و ....
فک کن طرف داره از یکی دیگه بچه دار میشه (دختر دوست صمیمیش )ولی فکر و ذکرش پیش دوست دختر سابقشه

یا مثلا همزمان هم داشت ازدواج میکرد هم بچه دار میشد هم از دوست دخترسابقش(شریک زندگیش )جدا میشد و همچنان چشماش دنبال اندام منشیش بود

کتاب فاقذ هرگونه هیجانی بود
به نظرم اگه قصد خوندنش رو دارین نخونین مگه اینکه مثل من بخواین خودتون رو اذیت کنین