مقتل نوجوان مقتل نوجوان علی شعیبی و 1 نفر دیگر 4.5 4 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 10 خواهم خواند 5 ناشر قدر ولایت شابک 9789644956294 تعداد صفحات 112 تاریخ انتشار 1399/6/29 توضیحات کتاب مقتل نوجوان، نویسنده علی شعیبی. لیستهای مرتبط به مقتل نوجوان کتاب خوب 1403/2/8 دنیا پس از تو نباشد 17 کتاب بستهٔ پیشنهادی کتاب با رنگ و بوی اما حسین علیهالسلام مخاطب: نوجوان حرف زدن درباره امام حسین و محرم و کربلا هم سخته و هم آسون! سخت از این جهت که ما هنوز اون وقتی رو که باید میگذاشتیم توی گروه امام حسین (ع) به صورت ثابت بازی کنیم رو با عرض شرمندگی نگذاشتیم و آسون از این جهت که کلاً حرف زدن آسونه و به قول بزرگترها به عمل کار برآید به سخندانی نیست! بیخیال.... خودمم نفهمیدم چی گفتم... خخخخ اما فقط اینو میفهمم و میدونم: کاری که امام حسین انجام داد و غیرتی که خودشو و خونواده شو و یارانش به خرج دادند و سرشونو جز جلوی حرف و نظر و خواسته خدا خم نکردند و تا آخرش هم به قیمت جونشون سر همین اعتقاد و استراتژی هم وایستادن، کاری کرده که بعد از ۱۴۰۰ سال هنوز یه عده مثل خود ما نوجوونها سرمون هم میدیم برای امام شهیدمون؛ یا اینکه داریم میبینیم توی کل دنیا محرم و عاشورا که میشه مسلمونها و غیر مسلمونها چیکار میکنن برای امام حسین ما یا همین زیارت اربعین که چند ده میلیون آدم از کل دنیا حتی از غیر مسلمونا میرن زیارت امام حسین اینه... امام حسین ما اینه... اما خب... من بازم خودمو میگم اون وقت و همتی رو که باید میگذاشتم پای امام حسین (ع) رو متأسفانه هنوز نگذاشتم... بی خیال چند تا کتاب اومدم بهتون معرفی کنم توووپ... همشون یه جورایی ارتباط با امام حسین داره بخونید حالشو ببرید... بعضیاشو مطمئن باشین اگر نخونید سرتون توی این دنیا کلاه بزرگی رفته...! بهترش اینه تیم بشین با دوستاتون که همۀ این کتابها رو بتونین بخرید و بعداً کتابها رو با هم عوض بدل کنید فعلاً خداحافظ 0 2 رضا درگاهی فر 1401/12/17 عاشورا 100 کتاب درباره عاشورا 0 16 ن.سادات.ن 1401/10/28 نوجوان 24 کتاب لیست در حال تکمیل است... 0 11 یادداشتها محبوبترین جدید ترین محمدعلی نیک ورز 1402/9/4 یه کتاب خیلی مفید و دلنشین بنظرم خیلی کتاب مناسبی برای نوجوانان برای یادگیری وقایع کربلا و آشنایی با امام حسین(ع) هست 0 2 سید محمد بهروزنژاد 1401/11/20 " به نام خدا " «مقتل نوجوان» زبانی ساده و سیری خطی دارد. بعد از خواندن ، شنیده های نوجوان در ذهنش نظم می گیرد ، آن ها که احیاناً نفهمیده را متوجه می شود و بعید نیست خیلی بخش ها برایش تازگی داشته باشد. بخش ها کوتاه_ کوتاه اند و متناسب با حوصله کم نوجوانان. اگر نوجوانی توی فضای روضه هم نیست ، برای شروع گزینه خوبی ست. 0 11 کتاب خوب 1403/2/9 «مقتل نوجوان» اتفاقاتی که منجر به واقعه عاشورا را شده را به روش مقتل نویسی و کاملاً مستند اما روان و ساده برای ما بیان کرده است. ائمۀ عزیز ما به مقتل خوانی در عزای امام حسین(ع) توجه ویژه داشتند و سهم ما نوجوانان ما هم در این راه برپایی خیمهها و هیئتهایی است که محرّم هرسال با همسنوسالهای خودمان راه میاندازیم و یا در هیئتها و جلسههای محرم مشارکت میکنیم... این کتاب با زبان مناسبش میتواند همراه خوبی برای ما نوجوانان و خانوادههایمان باشد و معرفت و ارادت ما به امام حسین(ع) و یاران باوفایشان و نفرت از یزیدیان تاریخ را بالاتر ببرد. 0 0