آرزوی سوم آرزوی سوم مصطفی خرامان و 1 نفر دیگر 3.2 5 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 19 خواهم خواند 1 ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9789643917647 تعداد صفحات 160 تاریخ انتشار 1393/12/13 توضیحات کتاب آرزوی سوم، نویسنده مصطفی خرامان. لیستهای مرتبط به آرزوی سوم مهتاب ابراهیمی کتابهای مصطفی خرامان 10 کتاب به جرات میشه گفت همهی آثار آقای خرامان خواندنی و قابل اعتنایند؛ به خصوص برای ردهی سنی نوجوان. 0 14 مهشید میرزاییان رمان نوجوان امروز 29 کتاب رمانهای معاصر کانون پرورش فکری برای نوجوانان 0 7 یادداشتها محبوبترین جدید ترین زینب صادقپور 1401/5/18 به دنبال مطالعهٔ آثار کودکان و نوجوانان این کتاب از مصطفی خرامان را مطالعه کردم. بهنظرم هیچ موضوع خاصی نداشت و کتاب همینطور به امیدخدایی جلو رفته بود. توصیفات دقیق و منسجمی وجود نداشت و نگاه نویسنده در غالب توصیفات کتاب به چیزهای نامربوط و غیرمهم معطوف شده بود. از ایرادهای نگارشی و تایپی هم بگذریم که از حد گذشته بود. این نکته که داستانهای نوجوانان باید با همراه با هیجان و بگیر و ببند باشد نکتهٔ صحیحی است اما این مطلب در این کتاب زورچپان شده بود و نویسنده این چنین صحنههای هیجانانگیزی را با توصیفات بیهوده ضایع کرده بود. انتشار چنین کتاب بیارزشی از کانونپرورشفکری بعید بود. 1 5