معرفی کتاب آرزوی سوم اثر مصطفی خرامان آرزوی سوم مصطفی خرامان و 1 نفر دیگر 3.6 24 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 55 خواهم خواند 4 ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9789643917647 تعداد صفحات 160 تاریخ انتشار 1393/12/13 توضیحات کتاب آرزوی سوم، نویسنده مصطفی خرامان. لیستهای مرتبط به آرزوی سوم مهشید میرزاییان 🥀 1402/9/16 رمان نوجوان امروز 29 کتاب رمانهای معاصر کانون پرورش فکری برای نوجوانان 0 27 مهتاب ابراهیمی 1402/1/9 کتابهای مصطفی خرامان 10 کتاب به جرات میشه گفت همهی آثار آقای خرامان خواندنی و قابل اعتنایند؛ به خصوص برای ردهی سنی نوجوان. 0 16 یادداشتها محبوبترین جدیدترین EUOROS HOLMES 1404/3/8 خب خب من اومدم این کتابو دوست داشتم و به طور تصادفی وقتی خوندمش که داداش کوچیکم تازه به دنیا اومده بود و با ترس هاشون قشنگ زندگی کردم🥲 شخصیت پردازی ها رو میدوستم و امیدوارم بتونم یه روز با اون نرم افزاری که امیرعلی طراحی کرده بود کار کنم 0 3 زینب صادقپور 1401/5/18 به دنبال مطالعهٔ آثار کودکان و نوجوانان این کتاب از مصطفی خرامان را مطالعه کردم. بهنظرم هیچ موضوع خاصی نداشت و کتاب همینطور به امیدخدایی جلو رفته بود. توصیفات دقیق و منسجمی وجود نداشت و نگاه نویسنده در غالب توصیفات کتاب به چیزهای نامربوط و غیرمهم معطوف شده بود. از ایرادهای نگارشی و تایپی هم بگذریم که از حد گذشته بود. این نکته که داستانهای نوجوانان باید با همراه با هیجان و بگیر و ببند باشد نکتهٔ صحیحی است اما این مطلب در این کتاب زورچپان شده بود و نویسنده این چنین صحنههای هیجانانگیزی را با توصیفات بیهوده ضایع کرده بود. انتشار چنین کتاب بیارزشی از کانونپرورشفکری بعید بود. 1 5 سارا محمودی 1404/5/20 تلاش سه خواهر برای آرزو سوم 0 0 ثنا توان 1404/5/26 سه تا خواهرن که تصمیم میگیرن ارزو بازی کنن و یکهو تمام ارزوهایی که میگن یکی یکی براورده میشه با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 نرگس بامری دُر 15 ساعت پیش کتاب خیلی خوبی بود و بنظرم شبیه زندگی واقعی بود و انگار داست یک زندگی واقعی رو روایت میکرد بنظرم اگر دختر ا آنقدر ترسو نبودند بهتر بود و احمد آقا همسایه فضولشون بنظرم ماجرای طنز کتاب رو به عهده گرفته بود و امیر علی شخصیتش خوب بود ولی بنظرم ناهید عاشق کس دیگه ای میشد بهتر بود ماجراجویی داستان بیشتر میشد. جوری بود که انکار ناهید هم راحت پذیرفته بود که حتما باید با امیر علی ازدواج کنه . خوب ولی بنظرم خیلی قشنگ بود و من احساس کردم خواهر ها یه جورایی شبیه من و خواهرامن چون ما هم ۳تا خواهریم و اینجا کمی برام لذت بخش بود . ولی بنظرم ناهید باید عاشق اون کسی میشد که بسته ها رو جلو در آورده بود به هر حال نویسنده خواسته یکم خانوادگیش کنه. 0 2