همچون پرستوها آمدند عمومیداستان همچون پرستوها آمدند ویلیام ماکسول و 1 نفر دیگر 2.5 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 2 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر نون شابک 9786227566215 تعداد صفحات 192 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب همچون پرستوها آمدند، نویسنده ویلیام ماکسول. بریدۀ کتابهای مرتبط به همچون پرستوها آمدند هستی همچون پرستوها آمدند ویلیام ماکسول 2.5 1 صفحۀ 28 اگر مادرش نبود چه میشد.چه کار میکرد اگر مادرش نبود تا از او در برابر همه چیز های ناخوشایند محافظت کند. در دنیایی بدون گرما و آرامش و مهر چه بلایی بر سرش میآمد؟ 0 2 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین Hanā 1403/4/28 نقش و سوگ مادر! برای "بانی" هشت ساله، مادر فرشته آرامشبخشی است که بدون او هیچچیز زنده یا واقعی نیست. برای برادر بزرگش "رابرت"، مادر کسی است که او باید مواظبش باشد. برای "جیمز موریسون"، همسرش الیزابت کانون زندگیای است که بدون او از هم فرو میپاشد. "ویلیام مکسول" از نگاه این شخصیتها تصویر پُر احساسی میآفریند از خانوادهای در دوران شیوع یک بیماری همهگیر و از زن پیچیدهای که ستون احساسی و عاطفی خانواده را تشکیل میدهد. روایتِ داستان و موضوع آن معمولی ولی قابل لمس است.متنی که همهی ما درکش خواهیم کرد. 0 47