عیار تنها [فیلمنامه] عیار تنها [فیلمنامه] بهرام بیضایی 5.0 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 5 خواهم خواند 9 خرید از کتابفروشیها توضیحات مشخصات نسخههای دیگر کتاب عیار تنها [فیلمنامه]، نویسنده بهرام بیضایی. پستهای مرتبط به عیار تنها [فیلمنامه] آروشا دهقان زنانی بر پردهی زندگی 10 83 یادداشتهای مرتبط به عیار تنها [فیلمنامه] آروشا دهقان 1402/1/22 فکر میکنم ساتی یکی از جذابترین و دوستداشتنیترین شخصیتهایی هست که بهرام بیضایی به تصویر کشیده. البته زنان آثار بیضایی همیشه خاص بودند. ساتی هم یک ویژگی مشترک با اونها داره و این ویژگی، منفعل نبودنشه. سکوت نمیکنه و سرنوشتی که براش رقم خورده رو نمیپذیره. با واقعیت حال کنار میاد و آینده رو جوری که خودش دوست داره میسازه. جایی که ازش انتظار دارند خودکشی کنه، برمیخیزه. جایی که انتظار دارند عقب بکشه، پیش میره و جایی که انتظار دارند رها کنه، دل میبنده. در کنار همهی صحنههای تامل برانگیز این فیلمنامه، جذابترین صحنه برای من جایی بود که ساتی ماجرای آشناییش با عیار رو برای فرزندش تعریف میکنه. سخن آخر؛ هر چند که خواندن این فیلمنامه هم سرشار از لطفه اما چقدر حیف که نمیتونیم در کشورمون شاهد به تصویر کشیده شدن چنین داستانهای زیبایی باشیم. 0 14