معرفی کتاب دختران قبیله جنگ اثر جواد افهمی دختران قبیله جنگ جواد افهمی 4.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 1 خواهم خواند 2 ناشر خط مقدم شابک 9786227510652 تعداد صفحات 352 تاریخ انتشار 1403/4/18 توضیحات کتاب دختران قبیله جنگ، نویسنده جواد افهمی. لیستهای مرتبط به دختران قبیله جنگ محمدرضا آقازاده 1404/2/19 کتاب های خریداری شده نمایشگاه 1404 25 کتاب سلام. این لیست کتاب هایی است که امسال خریداری کردم. ضرورتا برای شما مفید نیست، ولی میتواند در کسب اطلاع و شاید انتخاب توسط شما، مفید باشد. 3 11 یادداشتها محبوبترین جدیدترین امیری 1404/4/17 داستان در مورد دو شهر سُنی نشین و شیعه نشین سوریه رو روایت می کنه که مراوده و رفت و آمد خانوادگی، داد و ستد اقتصادی و روابط اجتماعی و دوستانه خوبی داشتند تا اینکه کم کم گروهک های داعش شکل می گیره و شعله های دشمنی و کینه توزی ها تا جایی پیش می ره که حاظر می شن علاوه بر گروگانگیری، به بدترین شکل خوی حیوانی خود رو نشان بدن و خیلی راحت، چشم به روی عشق و محبت و نان و نمکی که با هم خورده بودند، ببندند. و در نهایت اینکه مقاومت و ایستادگی رمز پیروزی است و فرهنگ شهادت در اعتقادات ما، بسیار ارزشمند است. کتاب صحنه های دلخراش و آزار دهنده جدی نداشت پس می شه با خیال راحت مطالعه کرد. متن کتاب بسیار روان و خوب نوشته شده بود. جلد کتاب و صفحه آرایی زیبایی داشت.( البته نظر خودم همیشه این هست که کیفیت و ظاهر کتاب هر چه بالاتر، قیمت بالاتر و در نتیجه، تعداد افرادی که کتاب تهیه می کنن، کمتر خواهد بود. مهم استفاده از مطالب کتاب هست و چیزی که در آخر تو ذهن خواننده خواهد ماند، محتوای مطلب هست نه ظاهر کتاب) در کل، این کتاب ، به عنوان یک کتاب خوب، تو ذهنم خواهد ماند. 0 4