معرفی کتاب نگهبان سرو اثر undefined نگهبان سرو 3.9 9 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 22 خواهم خواند 3 ناشر جمکران شابک 9789649737652 تعداد صفحات 80 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات متاسفانه توضیحاتی برای این کتاب یافت نشد. بریدۀ کتابهای مرتبط به نگهبان سرو محمدتقی ریاحی 4 روز پیش نگهبان سرو 3.9 2 صفحۀ 36 تا توانی به جهان همدم محرومان باش... به دمی، یا قلمی، یا قدمی، یا درمی 0 0 محمدتقی ریاحی 4 روز پیش نگهبان سرو 3.9 2 صفحۀ 71 مردم وقتی همه با هم چیزی رو مطالبه کنن، صداشون شنیده میشه 0 0 لیستهای مرتبط به نگهبان سرو محمدتقی ریاحی 1402/12/8 رمان ایرانی📚 55 کتاب ترجیح میدهم رمانی ناشناخته باشم تا حکایتی جالب و کوتاه در فصلی از کتاب زندگیت ✍️ رامین وهاب 2 9 راضیه بابایی 1402/5/18 نوجوان و محیط زیست 4 کتاب نوجوان در برابر محیط زیستی که تخریب می شود چه می کنند؟آنها می توانند حیوانات و زندگی شان و درختان را نجات دهند؟این کتابها پاسخی است برای این سوالها. 0 23 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زینب هادی 1402/10/8 بسم الله الرحمن الرحیم برای نوجوانهایی که حوصله خواندن داستانهای طولانی و حجیم ندارند کتاب نگهبان سرو گزینه مناسبی است یا حتی برای کسانی که تازه میخواهند شروع به خواندن کتاب کنند هم میتواند مناسب باشد چون کتابی است با حجم کم و تعداد صفحات حدودا هشتاد. کتابی خوشدست و با طراحی جلد جذاب که میتواند وسوسهکننده خوبی باشد برای جلب نظر مخاطب. نگهبان سرو کتابی است برای نوجوانان با درونمایهای از همین آب و خاک و از جنس مردم خطه مازندران و درباره ظاهرا محیط زیست اما از نظر من در واقع حفظ هرنوع ثروت ملی و فرهنگی. راوی کتاب اول شخص است و پسری است به نام سپهر. داستان به صورت رفت و برگشتی روایتگر زندگی زمان حال سپهر و گذشته پدر و پدربزرگش است. سپهر در خانوادهای زندگی میکند که همه زحمتکش هستند و با وجود وضعیت مالی نامناسب هر کس با هر توانی که دارد تلاش میکند تا خانواده را از بحران نجات بدهد و این همدلی و همراهی است که کانون خانوادهشان را گرم نگه داشته و این گرما به جامعه سرایت میکند و همه به امید یکدیگر تلاش میکنند. نگهبان سرو روزهایی را روایت میکند که خانواده در تنگنا هستند و به خاطر دلسوزیهای پدر برای سرمایههای ملی، دچار مشکلاتی شدند که دزدان سرمایههای مملکت برای آنها پیش آوردند. و حالا برای یکی از ثروتهای شهر دندان تیز کردهاند و به طمع آن پاپوشی برای پدر سپهر دوختهاند. مشکلی که با تلاش سپهر که موروثی غیورند و شجاع و ظلمستیز و دوست پهلوانش و با دلسوزی و همراهی و بیتفاوت نبودن و مطالبهگری بقیه مردم شهر باید برطرف بشود. از نکات جالب این کتاب شخصیت قهرمان پدر است. چیزی که متاسفانه در کمتر جایی سراغ داریم و اغلب چهرهای خشن و ضدقهرمان از پدر به تصویر کشیده میشود. اما در این کتاب پدر ریشهدار است (مثل اکثر پدرهای ایرانی) و براساس آن داستان هم ریشهدار است. ریشهای محکم و قوی در سرزمینی پر از قهرمانان وطندوست. و خانوادهای که سر و سامان دارد و اهل رزق حلالاند و در برابر سختیهای روزگار منفعل و غرغرو نیستند. نکته منفی کتاب که چون مخاطبش هم نوجوان است داستان عشق سپهر است به خواهر دوستش. 📆1401/06/20 0 5 محمدتقی ریاحی 1404/4/3 نگهبان سرو داستان بلندِ بسیار جذابی است و از بهترین داستان هایی میباشد که من خواندم. قلم سرکار خانم ”فاطمه نفری“ ستودنیست و نویسنده چنان خاک پرستی نوجوانان ایرانی را جذاب روایت کرده است که شما را ساعت ها مشغول مطالعه میکند. بسیار حرفه ای به شخصیت ها پرداخته شده است و تعلیق داستان رو دوست داشتم. سپهر و محمد در ذهن من جاودانه شدند. به شدت مشتاقم که آثار بیشتری را از قلم این نویسنده حرفهای و دوستدار نوجوانان بخوانم😊 0 1