معرفی کتاب بی باک اثر لورن رابرتس

بی باک

بی باک

4.1

_

پیدین و کای دوباره با هم ملاقات می‌کنند، اما با یک تصمیم ترسناک مواجه هستند در این پایان هیجان‌انگیز از سه‌گانه رمانتیک فانتزی پرفروش نیویورک تایمز.

پیدین گری و کای آزِر به پادشاهی ایلیا باز می‌گردند…

و پیدین باید تصمیمی بگیرد که زندگی‌اش را تغییر می‌دهد. هر انتخابی که بکند، سرنوشت خودش و کسانی که دور و برش هستند را برای همیشه تعیین خواهد کرد.

در نهایت، در نبردی بین عشق و وفاداری، چه کسی پیروز می‌شود؟

لیست‌های مرتبط به بی باک

نمایش همه
Tasnim Shirin

Tasnim Shirin

سایه های میان ماناتوانبی پروا

کتاب های فانتزی و شاید دارک رومنس

11 کتاب

من خودم کتاب های فانتزی رو چیزی مثل پاستیل های بنفش میدیدم ولی الان که خوندم از نظرم کمی متفاوت بود و اگه بخوام نظر خودم رو بگم (با کمااال احترام به همههه) خودم خیلی پاستیل های بنفش رو نپسندیدم (البته باید بگم که خیلی وقت پیش خوندمش) وای خب یه لیست از کتاب های فانتزی ای که پسندیدم (ژانر های دیگه ای در کنارش هم باشه برای مثال دارک رومنس و این ها) : 1)سایه های میان ما 2) ناتوان 3)بی پروا 4) بی باک 5) ملکه سرخ 6)شمشیر شیشه ای 7)قفس پادشاه 8)طوفان جنگ 10) خردم کن 11)ویرانم کن 12) کشفم کن این ها از نظر من بودند که البته خیلی کتاب های بیشتری هم هستند که هر وقت بخونم اضافه میکنم ولی از نظر بنده ، به شخصصصه (باز هم بااا احترام به کسانی که این کتاب رو پسندیدند) من خودم سنگدل رو خوندم و واااقعا دوستش داشتم ولی از پایان بندی کتاب خوشم نیومدم (اگر میخواید سنگدل رو بخونید ادامه ندید شاید به نظرتون اسپویل باشه از نظر من اینکه پایان کتاب اننننقدر سداند بود و از همه لحاظ بهت شووووک وارد میشد یعنی نه تنها به همدیگه نرسیدن بلکه کاترین هم خیلی تغییر کرد و از نظرم خیلی برای خواننده سخت بود ولی باز هم اگر دوست دارید میتونید بخونید😁)

𝓩𝓪𝓱𝓻𝓪

𝓩𝓪𝓱𝓻𝓪

1404/6/28 - 09:47

فکر میکردم آخرش کای و پیدن بهم نمیرسن داشتم خودم رو آماده میکردم برای یک پایان غمگین  ولی آخر  داستان باهم ازدواج کردن ✨️😊🤩
سه گانه ناتوان  یکی بهترین مجموعه هایی است که من خوندم و خوندش رو به همه پیشنهاد میکنم.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

فائقه

فائقه

دیروز

ویدئو در بهخوان
        قبل از این‌ که درباره امتیازم قضاوتم کنی یادداشتم رو کامل بخون!

این امتیازی که ثبت کردم برای کل مجموعه نیست؛ فقط این جلد مد نظرمه.
حالا چرا؟
۱. ترجمه افتضاح بود! من جداً نمی‌فهمم کی به این خانم صلاحیت مترجم بودن داده بود؛ انقدر که ترجمه دم‌دستی و تحت‌الفظی و درهم‌وبرهم بود. خیلی اذیتم کرد این قضیه ولی خب کنار اومدم باهاش. در هر صورت امیدوارم ایشون هر چه سریع‌تر از عرصه‌ی ترجمه خارج بشن!☺
۲. این جلد جزئیات غیرضروری بسیااار بسیااااررر زیادی داشت و دیگه یه جاهایی قشنگ حوصله‌م رو سر می‌برد.

می‌تونم بگم داستان تازه از وسط‌های کتاب افتاد رو روال و جذاب شد.
حقیقتاً پایانی که داشت...
لازم می‌دونم بگم من "بی‌باک" رو تموم نکردم؛ "بی‌باک" من رو تموم کرد.😭😭
خانم لورن رابرتس چه کردی با من؟🥲
دلم به حال کیت سوخت؛ بیاید منصف باشیم و قبول کنیم حقش این نبود:))
کای و پیدین که همدیگه رو داشتن، ولی کیت، تنهای‌ تنها بود.
چقدر ضجه زدم برات پسرم؛
چقدر هی به خودم گفتم فائقه بس کن این فقط یک داستانه🗿😭🙏🏼

حالا می‌خوام یه نظر کلی بدم درباره‌ی کل مجموعه:
به عنوان کسی که کتاب‌خوندن رو با فانتزی شروع کرد و یه مدت بسیار طولانی‌ای ازش دور مونده بود، برام آغازِ دوباره‌ی جذابی بود.
انکار‌ نمی‌کنم که موضوعات کلیشه‌ای و تکراری زیاد داشت و در کل داستان اونقدر قوی‌ای نبود، اما من لذت بردم.
منتها دیگه سراغ جلدهای فرعیش نمی‌رم؛ اونقدری تشنه‌ش نیستم که بخوام جلدهای فرعی رو هم بخونم.
در کل، به کل مجموعه ۴ ستاره می‌دم از ۵.
و خوشحالم بابت خوندنش.💘
اگه شما کتاب اینطوری می‌شناسید معرفی کنید بهم؛ خوشحال می‌شم.🦦

❗ویدیو اسپویلر داره❗

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.