معرفی کتاب بی باک اثر لورن رابرتس

خواندهام
پیدین و کای دوباره با هم ملاقات میکنند، اما با یک تصمیم ترسناک مواجه هستند در این پایان هیجانانگیز از سهگانه رمانتیک فانتزی پرفروش نیویورک تایمز. پیدین گری و کای آزِر به پادشاهی ایلیا باز میگردند… و پیدین باید تصمیمی بگیرد که زندگیاش را تغییر میدهد. هر انتخابی که بکند، سرنوشت خودش و کسانی که دور و برش هستند را برای همیشه تعیین خواهد کرد. در نهایت، در نبردی بین عشق و وفاداری، چه کسی پیروز میشود؟
بریدۀ کتابهای مرتبط به بی باک
نمایش همهلیستهای مرتبط به بی باک
نمایش همه3 روز پیش
1404/6/11 - 22:04
یادداشتها
1404/6/28 - 09:47
دیروز

قبل از این که درباره امتیازم قضاوتم کنی یادداشتم رو کامل بخون! این امتیازی که ثبت کردم برای کل مجموعه نیست؛ فقط این جلد مد نظرمه. حالا چرا؟ ۱. ترجمه افتضاح بود! من جداً نمیفهمم کی به این خانم صلاحیت مترجم بودن داده بود؛ انقدر که ترجمه دمدستی و تحتالفظی و درهموبرهم بود. خیلی اذیتم کرد این قضیه ولی خب کنار اومدم باهاش. در هر صورت امیدوارم ایشون هر چه سریعتر از عرصهی ترجمه خارج بشن!☺ ۲. این جلد جزئیات غیرضروری بسیااار بسیااااررر زیادی داشت و دیگه یه جاهایی قشنگ حوصلهم رو سر میبرد. میتونم بگم داستان تازه از وسطهای کتاب افتاد رو روال و جذاب شد. حقیقتاً پایانی که داشت... لازم میدونم بگم من "بیباک" رو تموم نکردم؛ "بیباک" من رو تموم کرد.😭😭 خانم لورن رابرتس چه کردی با من؟🥲 دلم به حال کیت سوخت؛ بیاید منصف باشیم و قبول کنیم حقش این نبود:)) کای و پیدین که همدیگه رو داشتن، ولی کیت، تنهای تنها بود. چقدر ضجه زدم برات پسرم؛ چقدر هی به خودم گفتم فائقه بس کن این فقط یک داستانه🗿😭🙏🏼 حالا میخوام یه نظر کلی بدم دربارهی کل مجموعه: به عنوان کسی که کتابخوندن رو با فانتزی شروع کرد و یه مدت بسیار طولانیای ازش دور مونده بود، برام آغازِ دوبارهی جذابی بود. انکار نمیکنم که موضوعات کلیشهای و تکراری زیاد داشت و در کل داستان اونقدر قویای نبود، اما من لذت بردم. منتها دیگه سراغ جلدهای فرعیش نمیرم؛ اونقدری تشنهش نیستم که بخوام جلدهای فرعی رو هم بخونم. در کل، به کل مجموعه ۴ ستاره میدم از ۵. و خوشحالم بابت خوندنش.💘 اگه شما کتاب اینطوری میشناسید معرفی کنید بهم؛ خوشحال میشم.🦦 ❗ویدیو اسپویلر داره❗
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.