معرفی کتاب دریای خون اثر فرزانه کریمی مترجم فرزانه کریمی دریای خون فرزانه کریمی 4.5 2 نفر | 0 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 3 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر قدیانی شابک 9786000817756 تعداد صفحات 216 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب دریای خون، مترجم فرزانه کریمی. بریدۀ کتابهای مرتبط به دریای خون ماهی🌻 1403/6/8 دریای خون فرزانه کریمی 4.5 0 صفحۀ 124 و هیچ چیزی سخت تر از آن نیست که کسی دنبال رویایی باشد و نداند آن رویا چیست . 0 1 Mehrbod 1403/12/22 دریای خون فرزانه کریمی 4.5 0 صفحۀ 147 ما همیشه در همان جادهای سفر میکنیم و پیش میرویم که باید برویم. شاید فکر کنی راهت را گم کردهای ، اما هیچ کس هرگز پایش را از جادهی سرنوشت بیرون نمیگذارد. تردیدها همیشه در انتظارت هستند. بپذیرشان و با آنها کنار بیا تا راهت را _ راهی را که سرنوشت از تو انتظار دارد پی بگیری _ پیدا کنی. 0 0 لیستهای مرتبط به دریای خون سیدمسعود پرهیزگاری 1403/2/20 کتاب هایی که از نمایشگاه کتاب تهران خریدیم 21 کتاب کتاب هایی که امسال از نمایشگاه کتاب تهران (سی و پنجمین نمایشگاه) خرید کردیم را با هم به اشتراک بگذاریم. من برای خودم و همسر و فرزندم را به اشتراک می گذارم 0 13 ماریانا 1402/7/3 سال ۱۴۰۲ 18 کتاب هر کتابی که از اول سال تاحالا خوندم رو توی این لیست گذاشتم🚶🏻♀️ 0 10