معرفی کتاب لور اثر الگزاندرا برکن مترجم زهرا چفلکی کتابعمومیداستان لور الگزاندرا برکن و 1 نفر دیگر 3.7 9 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 11 خواهم خواند 35 ناشر کتابسرای تندیس شابک 9786001826849 تعداد صفحات 528 تاریخ انتشار 1400/4/28 توضیحات کتاب لور، مترجم زهرا چفلکی. بریدۀ کتابهای مرتبط به لور فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸 1404/3/30 لور الگزاندرا برکن 3.7 3 صفحۀ 445 قدرت تو رو عوض نمیکنه، فقط هر چی درونت باشه، آشکار میشه. 0 11 فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸 1404/3/30 لور الگزاندرا برکن 3.7 3 صفحۀ 436 آدم های تنها قابل کنترل هستند اما وقتی دورت را کسانی پر کنند که دوستت دارند، هرگز اجازه نمیدهند صدمه ببینی. 0 5 لیستهای مرتبط به لور یک کاربر NULL 1404/3/30 تندیس نکن این کارو با ما نکن😭💔 30 کتاب تندیس جونمون خیلی وقت پیش اومد گفت این کتابا دیگه تجدید چاپ نمیشه و خیلی کمن و اگه تجدید بشن قیمتشون دوبرابر میشههه خلاصه بنده جدی نگرفتم و الان دارم میبینم وسط جنگی تصمیم گرفته پاشه بیاد همه رو ناموجود کنه💔🤦♀️ اینا لیست کتابهایی هستن که اگه میخواین بخرین زودتر بگیرین یا دیگه باید یه کار دیگه کنیم💔😔 ۱۲ تاشونو خودم میخوام💔 12 22 یه سیتونیک از زمین کهن 1403/12/28 بهترینای ۱۴۰۳ 27 کتاب اینا قطعا کتاب های برتر امسال بودن و از اشنایی باهاشون بسیار خوشحالم و ممنونم از همه ی اون ادمایی که باعث شدن من این کتابا رو بخوام :) پ.ن: امیدوارم چیزی رو جا ننداخته باشم ، ولی دیگه ذهنم یاری نمیکنه 0 5 Marmar 1403/11/19 دخترای قشنگم💖 29 کتاب کتابایی که مثل دخترامن حتما بخونید🥺 اینجوری نیست که همشون عالی باشن کتابایین که شخصیت زن کتاب برام عزیز بوده ولی با این حال 95 درصدشون کتابایی هستن که باید خونده بشن البته نفرتاری هم یکی از زیباترینای این لیسته ولی هرچی گشتم پیدا نشد😅 بقیه دخترامو هنوز نخوندم اگه خوندم و خوب بودن اضافه میکنم🤗 2 9 جادوگری به نام جود🪄 1403/2/26 انمیز تو لاورز 26 کتاب انمیز تو لاورز یعنی شخصیت هایی که اول از هم متنفرند اما به مرور زمان به واسطه اتفاقاتی از هم خوش شون میاد و عاشق هم میشن✨️ پ ن جلد اول هر مجموعه رو گذاشتم و براتون این پایین نوشتم چند جلده هر کدوم شهر هلالی دو جلدی پادشاه پریان سه جلدی کاراوال سه جلدی شش کلاغ دو جلدی خردم کن فعلا پنج جلدش ترجمه شده غیرزمینی سه جلدی سریرشیشه ای شونزده جلدی عصیانگران دو جلدی انتخاب شیش جلدی قلمرو خار و رز نه جلدی اخگری در خاکستر چهار جلدی ملکه سرخ هفت جلدی افعی و بال های شب دوجلدی هیس هیس چهارجلدی ( فعلا دو جلد اول ترجمه شده) 29 82 پستهای مرتبط به لور яσвεят 1404/2/19 ویژه نمایشگاه کتاب - غرفه کتابسرای تندیس 16 73 یادداشتها محبوبترین جدیدترین яσвεят 1403/3/23 لور بخوانید کار اساطیری و فانتزی شهری جذابیه 4 7 ELNAZIOR 1404/3/31 بیشتر نظرم روی سه و نیم بود با اینکه داستان قشنگ بود و قلم نویسنده رو دوست داشتم ولی احساس میکنم لایق پنج نیست ☹ با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸 5 روز پیش بدی اصلی فاصله انداختن بین تموم کردن کتاب و نوشتن یادداشت برای اون کتاب فراموش کردن جزئیاتیه که میشه با ذکرشون به دیگران تو انتخاب کتاب خوب کمک کرد هر چند این وسط گزارش پیشرفت ها به کمکم اومدن ولی حسابی به مغزم فشار آوردم تا بتونم یه یادداشت منسجم و نزدیک به واقعیتی که تجربه کردم برای این کتاب بنویسم مثل هر کتاب دیگه ای این کتاب هم یه سری نقطه قوت داشت و یه سری نقطه ضعف. اول خلاصه داستان رو میگم بعد نقاط قوت و ضعف رو توضیح میدم خلاصه: یه سری خدایان یونانی المپ نشین داریم که مورد خشم زئوس قرار گرفتن و هر ۷ سال به مدت یک هفته فانی میشن و میشه کشتشون (اگه اشتباه نکنم از المپ هم اخراج شدن) البته همچنان قدرتمندن ولی دیگه نامیرا نیستن و چند تاییشون هم تو زمان شروع داستان از قبل کشته شدن یه سری هم مقر داریم که میفتن دنبال خدایان و اونا رو میکشن. چرا؟ چون شخصی که یکی از این خدایان رو میکشه جاشو میگیره و میتونه کلی به مقرش سود برسونه حالا این وسط یه دختر داریم به اسم لور که آخرین بازمانده یکی از مقرهاست و دنبال انتقامه داستان هم تو زمان حال و شهر نیویورک رخ میده نقاط مثبت: داستان جالب و جذابی داشت و ایده پشت داستان هم قشنگ بود. حتی پیام هایی که نویسنده سعی میکرد منتقل کنه هم خوب بودن هر چند تو انتقال مشکل داشت. سیر اتفاقات رو هم پسندیدم یعنی داستان جای خوبی شروع شد، از مراحل خوبی عبور کرد و جای نسبتا خوبی هم تموم شد و نقطه عطف داستان یعنی جایی که پرده ها افتاد و یک سری حقیقت مشخص شد، غافلگیری خوبی محسوب میشد. نویسنده تو توصیف صحنه های احساسی و عاشقانه بنظرم سنگ تموم گذاشته بود و بدون گفتن توصیف های عجیب و غریب، توصیفات شاعرانه خوبی ارائه داده بود. زوج اصلی داستان دوست داشتنی بودن الخصوص کاستور فکر کنم خیلی از کلمه خوب استفاده کردم💔 نقاط ضعف: نوع روایت و ترجمه اصلا خوب نبود. خیلی جاها توضیحات داستان رو اصلا نفهمیدم و این نفهمیدن صرفا بخاطر ترجمه نبود بلکه نویسنده نتونسته بود روایت خوبی ارائه بده. بارها و بارها تو داستان گفته شد که او بالاخره حقیقت را فهمید ولی بعد معلوم میشد که این حقیقت فهمیده شده اشتباه بوده و تهش من مخاطب نفهمیدم حقیقت چی بود. بدتر از همه اینها اصلا نفهمیدم چرا از اولش آگون برگزار شد و زئوس دقیقا از چی عصبانی بود و چی میخواست. این خیلی مهمه که نویسنده منطق اصلی پشت داستان رو به خوبی به مخاطبش منتقل کنه و اگه نتونه یعنی قلمش مشکل داره و قلم الکساندرا برکن تو این زمینه مشکل داشت. رومخ ترین نکته اینکه دو تا زوج گی تو داستان بود و من نمیدونم چرا اصلا یادم نبود که کتابی که در مورد اساطیر یونانه به احتمال ۹۵ درصد این مورد رو داره چند تا نکته: - قضاوت در مورد پایان داستان یعنی دقیقا آخرش برام به یه چالش تبدیل شد. مسئله اینه که داستان خیلی ساده تموم شد. خیلی خیلی ساده. این سادگی باعث شده از یک طرف ناراضی باشم چون دلم میخواست مثل بقیه کتاب خیلی عجیب و با هیجان تموم بشه و از طرف دیگه حق بدم به نویسنده چون اصلا نکته و پیام نویسنده تو همین پایان بود - کتاب تم فمنیستی داشت و از قضا منم خوشم اومد ازش - در مورد امتیاز بنظرم ۳.۷۵ امتیاز مناسبتریه یعنی نه در حد ۳.۵ پایین بود و نه به حد ۴ میرسید خلاصه امر اگه در مورد اساطیر یونان کنجکاوین و فانتزی شهری دوست دارین لور رو هم میتونین یه گزینه در نظر بگیرین ولی حواستون به نقاط ضعفش باشه و به هیچ وجه با توقع بالا نرین سراغش 0 13