معرفی کتاب بی تو یک سال است اثر نجمه کتابچی بی تو یک سال است نجمه کتابچی 4.2 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 5 خواهم خواند 1 ناشر شابک 9789642798100 تعداد صفحات 72 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب بی تو یک سال است، نویسنده نجمه کتابچی. بریدۀ کتابهای مرتبط به بی تو یک سال است محمدتقی ریاحی 1404/4/10 بی تو یک سال است نجمه کتابچی 4.3 1 صفحۀ 72 علی خوبم، این نغمه را، این لالایی را از مادرت، از شهربانو ، از شاهزادهی سرزمین پارسیان به گوش جانت بسپار که اصلا شروع جهان حسین است و پایان آن نیز حسین است. اصلا جهان همهاش حسین است. هیچ چیز جز او نیست، هستی تنها حسین است... 0 0 محمدتقی ریاحی 1404/4/9 بی تو یک سال است نجمه کتابچی 4.3 1 صفحۀ 67 گفتم:«روی هرمز سیاه باد که نامهی پیامبر را پاره کرد تا تو امروز دست به ناموسش دراز کنی!» خلیفه خشمگین شد و چیزی گفت. به گمانم فکر کرده بود که دشنامش دادهام. شلاقی از زیر عبایش بیرون کشید و در هوا تاب داد، اما دست آن مرد مهربان از پشت، مچ دست خلیفه را گرفت. 0 0 محمدتقی ریاحی 1404/4/9 بی تو یک سال است نجمه کتابچی 4.3 1 صفحۀ 28 گاهی پرده را کنار میزد و ایرانیها را میدید. چه آشنا به نظرش میآمدند و چه خونگرم و مهماننواز. هر کس که آنها را میشناخت ، جلو میآمد و به رسم ایرانیان ، دست بر سینه میگذاشت و سرش را با احترام اندکی پایین میآورد تا عرض ادبی کرده باشد و تعارفی. - راستی برادر، چرا این مردم که همزبان و فامیل ما هم نیستند، بیشتر از اهل حجاز و عراق ، به خاندان پیامبر خدا محبت دارند و پیروی آنها را پذیرفتند؟ 0 0 لیستهای مرتبط به بی تو یک سال است محمدتقی ریاحی 1402/12/8 مجموعه داستان📕 9 کتاب به قول او ، هر داستان نویسی شاعری شکست خورده است ! 0 5 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمدتقی ریاحی 1404/4/9 کتاب زیبایی بود. شامل دو داستان است؛ یکی «بی تو یک سال است» که با زاویه دید دانای کل به زندگی حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیه) میپردازد، و دیگری «عروس ماه میشوم» که با روایت اول شخص به ماجرای فتح ایران توسط اعراب و اسارت بانو شهربانو (سلام الله علیه) و ازدواج ایشان با امام حسین (علیه اسلام) میپردازد. هر دو داستان روان و مستند و گیرا بود. داستان عروس ماه میشوم را بیشتر دوست داشتم. گمان نکنم دیگر این کتاب چاپ شود، اما اگر روزی پیدایش کردید حتما بخوانید🙂 0 0