معرفی کتاب سرسختی: قدرت اشتیاق و پشتکار اثر آنجلا داک ورث مترجم سیده سمانه سیدی

سرسختی: قدرت اشتیاق و پشتکار

سرسختی: قدرت اشتیاق و پشتکار

آنجلا داک ورث و 2 نفر دیگر
3.7
10 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

3

خوانده‌ام

17

خواهم خواند

15

شابک
9786009684359
تعداد صفحات
362
تاریخ انتشار
1399/9/26

توضیحات

        در این کتاب که به سرعت وارد لیست پرفروش ترین های نیویورک تایمز شد، آنجلا داک ورث (از پیشروان روانشناسی موفقیت)، به همه کسانی که به دنبال موفقیت هستند- شامل والدین، معلمین، ورزشکاران، فعالین کسب و کار و... - نشان می دهد که راز موفقیت به اندازه ای که به اشتیاق و استقامت بستگی دارد، به استعداد وابسته نیست. او این مفهوم را (سرسختی) نامیده است.داک ورث همواره با بیان داستان زندگی خود، به عنوان دختری که همواره عبارت (تو نابغه نیستی!) را از پدرش می شنیده ولی اکنون یک فرد موفق و پیشرو در زمینه روانشناسی موفقیت و مشاوره کسب و کار است، نشان داده است که برای موفقیت، ترکیب ویژه ای از اشتیاق و مداومت بلند مدت ضروری است.برخی بینش های ارزشمندی که در این کتاب ارائه شده است:-چرا هر تلاش شما برای رسیدن به اهداف، در نهایت دو برابر ارزشمند است.-چگونه صرف نظر از هوش و موقعیت، می توان (سرسختی) را آموخت.-چگونه علایق مادام العمر شکل می گیرند.-کدام یک برای کودکان بهتر است؛ یک آغوش گرم و یا استانداردهای سختگیرانه.-و...ضمن آموزنده، سرگرم کننده و سازنده بودن، (سرسختی)، کتابی است که نشان می دهد زمانی که در شرایط چالشی و سقوط هستید، در ذهن شما چه می گذرد و چه چیزی باعث ایجاد تمایز می شود. چیزی که استعداد و یا شانس نیست، بلکه قدرت اشتیاق و پشتکار فرد است!
      

لیست‌های مرتبط به سرسختی: قدرت اشتیاق و پشتکار

روشنا

روشنا

1403/10/10

رنج و سرمستیدن کیشوت (جلد 1)رویاهای انیشتن

کتاب‌های پیشنهادی Y combinator

28 کتاب

من عاشق لیستم! از دیدن لیست‌های کتاب واقعاً لذت می‌برم. حالا چه این لیست‌ها موضوعی باشن، چه پیشنهادی یک سازمان. الان که سال ۲۰۲۴ تقریباً به انتها رسیده، سازمان‌های مختلفی لیست کتاب پیشنهادی منتشر می‌کنن. اما چندتا مشکل وجود داره. یکی این که معمولاً این کتاب‌ها هنوز در ایران ترجمه و به تبعش چاپ نشدن. و مشکل بعدی هم اینه که این لیست‌ها معمولاً خیلی خوشایند و به سلیقه‌ی من نیستن. تو همین احوال داشتم لیست‌ها رو بالا پایین می‌کردم که یاد لیست کتاب‌های پیشنهادی Y combinator افتادم. وای کامبینیتر (بذارید از این به بعد فارسی بنویسمش!) یکی از بهترین شتاب‌دهنده‌های دنیا است. وای کامبینیتریا، به خودشون میگن «هکر»، کسایی که میخوان بدونن تا کجا میشه پیش رفت. خلاصه این‌که خیلی خفنن. بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸، وای کامبینیتر چند تا لیست کتاب، عموماً برای فصل تابستون منتشر کرد که برای خودم خیلی بامزه و جالبه. از موضوعات باحالش اینه که برعکس استارتاپ‌های ایرانی، تو این لیست خیلی کتاب‌های رخت‌خوابت را جمع کن و قورباغه رو قورت بده و اینا نمی‌بینیم و به جاش کلی کتاب باحال هست که شاید اسمش رو هم نشنیده باشیم. چون خودم این لیست رو دوست دارم، این‌جا هم به اشتراک گذاشتمش و امیدوارم برای شما هم جالب باشه که مهندسای وای کامبینیتر چیا می‌خونن. خیلی از کتابای پیشنهادی ترجمه نشده بود و من فقط مواردی که ترجمشون موجود بود رو آوردم.

22

یادداشت‌ها

          ایده اصلی کتاب این بود که پشتکار مهمتر از استعداد هست
در طول کتاب هم سعی شده بود که موضوع رو بپروراند
 قبلا کتابی مطالعه کرده بودم درباره بام تا شام مشاهیر. در پی نوشت ریویوی خودم درباره آن کتاب نوشته بودم:
هدفم از مطالعه کتاب (بام تا شام مشاهیر) پیدا کردن راهها و دیدن عادتهای افراد موفق بود ولی با توجه به تنوع عادتها و تفاوتهایشان به این رسیدم که این افراد فقط بهترین عادتهای خود را یافتند. پس بهتر است هر کسی عادتی که برای خودش بهترین است را پیدا کند. به قولی «راههای رسیدن به خدا به تعداد انسانهای روی زمین است» این بود نکته ای که از این کتاب آموختم.

و در کتاب سرسختی به همان کتاب اشاره میکند و میگوید:
کتاب آداب روزانه، نوشته میسون کاری، یکی از روزهای زندگی ۱۶۱ هنرمند، دانشمند و افراد خلاق دیگر را شرح می دهد. اگر به دنبال قاعده های مشخصی ماند نوشیدن همیشگی قهوه، هرگز ننوشیدن قهوه، کارکردن فقط در اتاق خواب یا هرگز کار نکردن در اتاق خواب باشید، چیزی پیدا نمیکنید ولی اگر پرسشتان وجه مشترک این افراد خلاق باشد، همان عنوان کتاب پاسختان را می دهد. وجه مشترک آنها آداب روزانه است
...
ویلیام جیمز معتقد است: هیچ انسانی از کسی که باید هر روز از نو درباره شروع همه کارهایش تصمیم بگیرد، بدبخت تر نیست
        

0