معرفی کتاب این هم جور دیگر اثر رولد دال مترجم رضی هیرمندی کتابنوجوان این هم جور دیگر رولد دال و 2 نفر دیگر 4.3 13 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 22 خواهم خواند 5 خرید از کتابفروشیها ناشر نشر کتاب چ شابک 9786226839686 تعداد صفحات 68 تاریخ انتشار 1400/3/1 نسخههای دیگر نشر نشرچشمه توضیحات کتاب این هم جور دیگر، نویسنده رولد دال. لیستهای مرتبط به این هم جور دیگر نشرچشمه 1403/11/7 نظرسنجی چشمهخوان - کودک و نوجوان 91 کتاب کتابهای منتشرشده در ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ 0 36 بهخوان 1402/2/19 کتابهای طنز مناسب 10 سال به بالا 22 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب های طنز مناسب گروه سنی 10 سال به بالا که توسط زهرا توکلی (@zahratavakoli) و معصومه توکلی (@masoomehtavakoli ) تهیه شده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 2 7 زهرا توکلی 1402/2/17 کتابهای طنز مناسب 10 سال به بالا 22 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب های طنز مناسب گروه سنی بالای ۱۰ سال که با همفکری خواهرم معصومه توکلی @masoomehtavakoli تهیه کرده ام. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 9 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فهیمه پورمحمدی 1400/10/23 یک مترجمی بود به نام جناب آقای رضی هیرمندی/ که در کمال دقت و ظرافت و هنرمندی/ ترجمه کرده چند قصه از جمله قصه ی برادران گریم ... 0 4 نرگس عمویی 1403/8/20 چقدر دنبال این کتاب بودم که براش ریویو بنویسم ولی اسم دقیقش یادم نبود، چون خیلی وقت پیش خوانده بودمش. این کتاب جالبه، چون ایدهی جدیدی داره؛ پایان دیگری برای داستانهای معروف کودکی مثل سیندرلا و سفیدبرفی و.. خواندنش لذتبخش بود و من یکجا پاش نشستم و تمامش کردم. 0 0 زهرا عباد 1403/3/8 با مزه بود. داستان های معروف برادران گریم، با پایان های خلاقانه و متفاوت. اینکه اقای هیرمندی ترجمه رو هم به شکل شعر در اوردن خیلی کار قشنگی بود. 0 5 راضیه بابایی 1403/3/8 بی نظیر،کوتاه و درجه یک از نویسندهی محبوب بچهها، رولد دال. مخاطبین کتاب از ۹ سال به بالا هستند. راستش بزرگسالها بیشتر از این کتاب لذت می برند. محبوب ترین اثر رولد دال که در چاپ آخرش با تصاویر رنگی منتشر شده است. اگر نیم ساعت وقت اضافه داشتید، این کتاب عالی با ترجمهی درخشان رضی هیرمندی را بخوانید. نگاه استعمار ستیز رولد دال ،در این اثر با بلوغ و پختگی خود را نشان میدهد. حیف که بیشتر از پنج ستاره نمیشود به کتاب داد! 0 7 zeinab aghaei 1403/9/5 ترکیب سه تا عشق شوخ و خلاق: رولد دال + کوئنتین بلیک + رضی هیرمندی میشه کج و کوله کردن داستانهای برادران گریم به طرز طنازانه و با نظم و وزن و تصاویر بامزه. بلند بلند خوندمش و چقدررر خندیدم 0 0