معرفی کتاب درباره مادرم اثر طاهر بن جلون مترجم محمدمهدی شجاعی کتابعمومیداستان درباره مادرم طاهر بن جلون و 1 نفر دیگر 3.9 7 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 4 خواندهام 10 خواهم خواند 8 خرید از کتابفروشیها ناشر نشر برج شابک 9786227280364 تعداد صفحات 296 تاریخ انتشار 1401/10/27 توضیحات کتاب درباره مادرم، مترجم محمدمهدی شجاعی. لیستهای مرتبط به درباره مادرم سارا هوشمند 1403/4/1 زن 20 کتاب کتابهایی با محوریت زنان؛ به جای "خودت باش دختر!"، اینارو بخونیم :)) 7 96 شهر کتاب مرکزی 1401/11/12 کتابهای خواندنیِ دیماه 1401 9 کتاب از اين ماه تلاش میكنيم ده كتاب مهم و خواندنیِ تازه منتشر شدهی هر ماه را در انتهای ماه فهرست كنيم. معيار انتخابمان توجه مخاطبان، اهميت كتاب، و ذوق كتابفروشها خواهد بود. فهرست ده كتاب ديماه 1401 : 1 33 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مسیح ریحانی 1403/12/23 حکما «طاهر بنجلون» از نویسندگان موردعلاقهی من است. پیش از این عسل و حنظل و تأدیب: روایت یک تحقیر را از همین نویسنده، مترجم و انتشارات خوانده بودم و با فضای قصههای «طاهر بنجلون» آشنا بودم. «طاهر بنجلون» تلخ مینویسد. کشور و اقلیمش را خوب میشناسد و از همینرو با فرهنگ مسلط بر جوامع اسلامی/عربی آشناست. از همینرو است که خوانندهی ایرانی روایت «بنجلون» را با گوشت و پوست درک میکند و برایش آشناست. در آثاری که از او خواندهام زن از جمله مسائل کلیدی است که وی بدان میپردازد. این کتاب روایت مادری پیر و مبتلا به فراموشی است؛ که مشخصا عمرش را در آشپزخانه گذرانده است. مثل اغلب زنان خاورمیانهای... آنچه که برای من بسیار محل تعجب و دردآور بود، قسمتهایی بود که طاهر به روایت زندگی مادر دوستش که زنی اتریشی و ۹۰ ساله است میپردازد! تفاوتهای فاحش در سبک زندگی و نگاه این دو پیرزن به مسائل بسیار حائز اهمیت و تامل است. بعد از خواندن این کتاب سراغ کتاب سارقان آتش رفتم و مصاحبهی «طاهر بنجلون» با جمانه حداد را خواندم. آنچه در ادامه میآید نقلقولهایی از همان کتاب است. «ادبیات باید زخمها را بخراشد، مرزهای مجامله و تعارف را از میان بردارد و کاری کند که انسان دردش بیاید...» «مشکل اصلی ما در جهان عرب روابطمان با زنان است. به نظرم این رابطه بهترین و دقیقترین سنجهی پیشرفت یا عقبماندگی یک کشور است.» پینوشت: طاهر بنجلون دیدگاه بسیار شجاعانه و متفاوتی هم در رابطه با نهاد ازدواج دارد که در مصاحبه با جمانه حداد به این موضوع هم اشاره کرده است. 0 2 maedeh rahmdel 1404/1/4 اولین کتابی که در سال ۱۴۰۴ تمومش کردم . این کتاب رو نویسنده با خاطراتی که از مادرش دریافت کرده بود ، نوشته است . این کتاب در ۳۷ فصل در مورد رنج مادر بودن و زنانگی در دنیایی مردانه است که چندان بهایی بهش داده نمی شود . مادری که گرفتار آلزایمر میشود و خاطراتش رو همچون اتفاقاتی روزمره می بینه که داره براش اتفاق میوفته.. این کتاب اندوه و غم بسیار زیادی رو در دل خودش جا داده است .. قبل خوندنش حتما ظرفیت روحی خودتون رو بسنجین و بعد سراغش برین. 3 6