دارایی خانواده روگن: خاستگاهها

دارایی خانواده روگن: خاستگاهها

دارایی خانواده روگن: خاستگاهها

امیل زولا و 1 نفر دیگر
4.1
5 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

7

خواهم خواند

3

شابک
9789644484285
تعداد صفحات
362
تاریخ انتشار
1361/1/1

توضیحات

        داستان ثروت روگن‌ها، عنوان نخستین کتاب از مجموعهٔ بیست جلدی روگن ماکار است که امیل زولا، نویسندهٔ اهل فرانسه بنگاشته است. این کتاب یکی از آثار مشهور ادبی جهان است، از این کتاب با عنوان: «دارایی خانواده روگن» نیز یاد می‌شود. داستان سرکوب قیام خونین مردم جنوب فرانسه در کودتای سال 1851 میلادی ست. نویسنده، دو رقیب از یک خانواده را بررسی می‌کند؛ یکی: روگن و دیگری: ماکار، روگن به هوای مال اندوزی هوادار کودتا ست؛ و برادرش ماکار بر اثر فقر و از روی حسادت به برادر خویش، طرفدار جمهوری می‌شود. بنابراین، مسائل میهنی دستاویزی بیش نیست. نگارش این مجموعه بیست جلدی در ماه می سال 1869 میلادی آغاز، و در ماه ژوئن سال 1870 میلادی به صورت پاورقی منتشر میشود، سه چهارم مجموعه انتشار یافته بود که بین فرانسه و آلمان جنگ درگرفت و انتشار پاورقی متوقف ماند، در ماه اکتبر سال 1870 میلادی، کتاب به صورت جداگانه منتشر شد.
      

لیست‌های مرتبط به دارایی خانواده روگن: خاستگاهها

یادداشت‌ها

«هر سلسله
          «هر سلسله تازه‌ای فقط تو آشوب بنیانگذاری میشه. خون، کود مفیدیه»
«کودتا، همانطور  که بنای دولت خاندان بناپارت را بر می‌افراشت، پایه های دارایی خانواده روگن را نیز می‌ریخت.»

«دارایی خانواده روگن» اولین کتاب از مجموعه بیست جلدی روگن-ماکارِ زولاست. مجموعه‌ای که هر کتابش در عین همبستگی با دیگر آثار مجموعه، اثری مستقل محسوب می‌شود. مثلاً یکی از این کتاب ها، ژرمینال است که معروفترین کتاب این مجموعه و چه بسا معروفترین اثر زولاست.
از این مجموعه به صورت پراکنده‌ توسط مترجمان مختلف ترجمه صورت گرفته‌است. 
داستان تمام مجموعه در مورد دو شاخه رقیب از یک خانواده است: یکی روگن و دیگری ماکار. این کتاب که اولین آشنایی مخاطب با این خانواده است در دوره کودتا ناپلئون سوم در سال ۱۸۵۱ میگذرد. برادری به هوای به هم زدن ثروت از کودتا حمایت میکند و دیگری بر اثر فقر،حسادت و نفرت از برادر بزرگ به صف جمهوریخواهان می‌پیوندد.
داستانی بی نقص که با تمام وجود پلشتی و رذالت را به تصویر می‌کشد و اندک درست ها و درستی ها را همچون نوری در تاریکی برایمان لذت‌بخش می‌کند.
روایتی آشنا از بی‌مایگانی که در شرایط بحرانی کشور و جامعه، از آب گل آلود ماهی می‌گیرند و یک شبِ از کوخ به کاخ می‌رسند.

پ.ن: در طول خواندنش مدام فکر می‌کردم چرا این کتاب چهل سال است تجدید چاپ نشده؟ و به شرط تجدید چاپ، چه استقبالی از آن خواهد شد.
        

26